Sleek MakeUP Matte Me Metallic

Sleek MakeUP Matte Me Metallic

Gjort några nya fynd bland alla läppstift på rean? Jag köpte ett litet kit under oktober, Sleek MakeUP Matte Me Metallic. Dessa blir mina “rea fynd” helt enkelt. 6€ är ett bra pris för fyra läppstift tycker jag.

Att jag gillar produkter i miniformat är ingen nyhet inte heller att jag älskar att hitta “nya” läppstift antingen ute i butik eller på mitt rum. Dessa små godingar hade jag nästan helt glömt bort. Köpte dom när jag besökte Boots i Brighton i oktober och förstår inte varför jag låtit dom ligga tills nu.

Sleek MakeUP Matte Me Metallic är ett kit med fyra små liquid lipstick. Alla är på 3ml så dom kommer garanterat ta slut inom snar framtid.

Sleek MakeUP Matte Me Metallic

Rusted Rose, Volcanic, Shabby Chic och Vino Tinto

Sleek MakeUP Matte Me “Rusted Rose” och “Volcanic” är i matt metallisk medans “Shabby Chic” och “Vino Tinto” endast är matta. Jag önskade att butikerna skulle börja sälja denna storlek på läppstift året om så att såna som jag inte behöver ha några läppstift som ligger där hemma och blir gamla. Jag vill kunna använda upp alla men ändå kunna skaffa mig nya hela tiden.

Sleek MakeUP Matte Me Metallic

Ser faktiskt lite småtråkiga ut på handen men det blir nästan alltid skillnad när du väl får på produkten på läpparna. Och självklart skall vi se skillnad även då den kanske inte var så väldigt stor skillnad. Alla är härligt krämiga när du applicerar. Vino Tinto bör en vara snabb med då den torkar fortfarare än dom andra. Metallic nyanserna är mer “smöriga” än dom andra två matta. Vänta några sekunder på att den torkar sedan är det bara att applicera ett nytt lager så bygger du upp täckgraden.

Sleek MakeUP Matte Me Metallic

Rusted Rose och Volcanic är väldigt snälla nyanser och faktiskt inte så väldigt stor skillnad. Rusted Rose drar mer åt roséguld medans Volcanic drar åt guld. Både är väldigt fina och skulle lätt kunna användas till vardags utan att det blir för mycket.

Shabby Chic var nog den jag tyckte minst om. Kan vara för att det var minst effekt på den, ser ut som alla andra mina MLBB. Vino Tinto däremot var väldigt trevlig förutom att den blöder och torkar otroligt fort. Lite svårarbetad med andra ord. Men när du väl vant dig med hur den skall handskas så tror jag det kan bli riktigt trevlig nyans på läpparna.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.