Skönhet & Mode

Släpp in julkänslan i badrummet!

Yves Rocher Christmas Collection – Limited edition

I år finns Yves Rocher Limited Edition för kroppen i tre härligt kryddiga dofter: Candied Orange & Almond, Candied Orange & Cinnamon och Spicy Vanilla. Njut av skummande dusch- och badgel, duschpeeling med 100 % naturlig exfolierande effekt, parfymerad badolja, pärlemorskimrande kroppslotion, välgörande handcrème och mjukgörande läppbalsam. Näring och vård åt torr vinterhud – plus väldoftande jultoner av kanderad apelsin, varm kanel eller kryddig vanilj.

Yves Rocher Christmas Collection – Limited edition

 

 • Shower & Bath Gel – Flaska 200 ml – Cirkapris 29:-
  En härligt skummande duschgel som är berikad med ekologiskt blåklintsvatten.
 • Exfoliating Shower Gel – Tub 200 ml – Cirkapris 49:-
  Peelande duschgel, som kan användas varje dag, med pulver från aprikoskärna och kokosnöt som ger en 100 % naturlig exfoliering. (Finns ej i doften Spicy Vanilla)
 • Exfoliating Bath Bubble – Flaska 250 ml – Cirkapris 49:-
  Ett lyxigt bubbelbad med det lilla extra. Ger både en härlig doft och en mild peeling. Den 100 % naturliga exfolierande effekten kommer från pulver från aprikoskärna och kokosnöt.
 • Perfumed Bath Oil – Flaska 150 ml – Cirkapris 79:-
  Väl i vattnet förvandlas denna olja till en sammetslen badmjölk, och lämnar huden underbart mjuk med en varm vaniljdoft. (Finns endast i doften Spicy Vanilla)
 • Perfumed Body Lotion – Flaska 200 ml – Cirkapris 49:-
  En ljuvligt len och lätt kroppslotion, berikad med mandelolja och ekologiskt blåklintsvatten. Den går snabbt in i huden och gör den underbart mjuk. (Finns endast i doften Candied Orange & Almond)
 • Shimmering Body Lotion – Flaska 200 ml – Cirkapris 49:-
  En lyxig, pärlemorskimrande kroppslotion som gör huden underbart mjuk med en festlig lyster. Med mandelolja och ekologiskt blåklintsvatten. (Finns ej i doften Candied Orange & Almond)
 • Liquid Hand Soap – Pumpflaska 200 ml – Cirkapris 39:-
  Mjuk, mild och fräsch tvål som kan användas varje dag utan att slita på händerna då den är berikad med milt, ekologiskt blåklintsvatten.
 • Hand Cream – Tub 75 ml – Cirkapris 25:-
  Bjud torra vinterhänder på en välgörande crème som är berikad med milt, ekologiskt blåklintsvatten och mjukgörande mandelolja.
 • Nourishing Lip Balm Stift 4,8 g – Cirkapris 19:-
  Läppbalsam med mandelolja och sheasmör som ger näring och skydd åt torra vinterläppar.

Jag ser fram emot badoljan då jag är ett riktigt badmonster. Älskar att hälla upp ett varmt bad med doftande oljor och massa tända ljus. Det är dom stunderna som får mig att längta lite extra till höst och vinter. Att badoljan endast finns i vanilj är inget som bekymrar mig, vanilj går alltid hem och kan användas året om.

Dessa produkter släpps under November.

*All information och bilder kommer från Yves Rocher och Mynewsdesk

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.