Skönhet & Mode

Skönhetsnyheter.

Detta inlägg innehåller annonslänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*) Mer info finner du under PR & Policy.

Tyvärr har det inte inkommit så mycket nytt i min lilla skönhetshörna, men ibland önskade jag att det gjorde det. Dom senaste månaderna har jag rensat, slängt och gett bort en massa produkter. Nu har jag en bra översyn på vad jag har. Så är det nu jag börjar se över vad jag villhöver igen? Kanske är det någon av mina produkter som faktiskt börjar ta slut och behöver fyllas på, för då får man faktiskt handla nytt utan att ha dåligt samvete.

Först på listan är självklart nyheterna från Ida Warg Beauty. Plumping Schampoo* & Conditioner*, Colour Protecting Schampoo* & Conditioner* och Pro Growth Shampoo & Conditioner. Undrar om jag skulle kunna blanda lite av alla tre serierna och så få ett wow hår?

Physicians FormulaMurumuru Butter Bronzer, är den lika bra som min storfavorit Butter Bronzer Sunkissed? Den här kanske är lite mer naturlig nu när solen gått i ide. Blev himla sugen på att testa Organic Wear®Silk Foundation Elixir 02 – Fair-to-Light. Har använt andra foundations från märket och inte blivit besviken.

PÜR – Correcting Primers, kan man få nog av dom? Skulle gärna testa på både Redness Reducer* och Prep & Perfect*.

LUSHPeachy och Tisty Tosty. För badbomber är väl också skönhet?

FOREO IRIS Eye Massager* skulle få mina påsar / säckar att ta semester för resten av året. Och sedan har vi UFO Mask Cannabis Seed Oil* som låter väldigt trevligt. Älskar min UFO och vill gärna utöka sortimentet med masker.

Sjö Skin – Är ett helt nytt varumärke för mig, men är sååå sugen på Happy Honey Oil*

Sen finns det mängder med andra produkter som jag gärna skulle vilja testa på. Jag luskammar nätet varje dag för att se vad det dyker upp för nytt på butikshyllorna. Försöker dock hålla i plånboken så det blir som sagt inga impulsköp på samma sätt längre. Vilket är bra, men tråkigt på samma gång.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.