Skönhetsmässan Acadermia 2017 har gått av stapeln

Skönhetsmässan Acadermia 2017 har gått av stapeln

Detta inlägg innehåller affiliatelänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*)

Det vankas mässa igen! Skönhetsmässan Acadermia 2017 har gått av stapeln och självklart tog jag med mig min vapendragare Lotta till en heldag bland smink, hudvård och naglar.

Något tidigare än vanligt intog Acadermia Stockholmsmässan. Inte tillsammans med Allt om hälsa denna gång utan på egen hand i Viktoria hallen. A hallen där dessa två brukar hålla till bestod i år av en liten garderob och längst bort i hallen hade Nyföretagare mässan tagit plats. Varför Acadermia och hälsomässan valt att inte samarbeta detta år vet jag inte. Det kanske var både för- och nackdelar med det. Men strunt samma, vi hoppar in ett steg på Acadermia nu.

Då mässan höll till inne i Viktoria hallen så var den mindre än förra året, och redan då reagerade många på att den börjat bli väldigt liten. Jag kom faktiskt på mig själv att inte fota speciellt mycket under dagen även då jag hade kameran hängdes på axeln hela tiden.

Skönhetsmässan Acadermia 2017 har gått av stapeln

Ett företag jag väldigt gärna återvänder till varje gång dom finns tillgängliga är Bomb Cosmetics. Älskade badprodukter. Planen var att köpa hem en hel kasse med badbomber men jag glömde tyvärr bort det. Som ni kanske vet så är jag beroende av att bada och älskar att använda olika produkter varje gång. Hade deras adventskalender* eller countdown to christmas* funnits att köpa på plats hade jag troligen gått därifrån pank.

Skönhetsmässan Acadermia 2017 har gått av stapeln

Ett företag som jag såg fram emot på mässan var hynE. Ett nytt svenskt märke som jag verkligen ser fram emot att börja testa då jag fick med mig ett litet presskit.

Skönhetsmässan Acadermia 2017 har gått av stapeln

Söta Le Mini Macaron fanns på plats med en nyhet! Små nagelmasker. Hur kul låter inte det? Perfekt att använda när en behöver mediadetox för några minuter. Våra naglar och nagelband behöver även dom lite kärlek.

Skönhetsmässan Acadermia 2017 har gått av stapeln

Hos Gröna Gredelina fick vi göra vårt egna badsalt. Jag valde hibiskus och lavendel i mitt. Det skall testas vid nästa bad då jag helt glömde bort det i söndags.

Skönhetsmässan Acadermia 2017 har gått av stapeln

Hos Zero Gravity Skin fick Lotta testa på att deras apparat som skall hjälpa kroppen att framställa eget kollagen. På sätt blir du kvitt rynkor, fina linjer och mörka ringar under ögonen. Tyvärr var det inget Lotta ville köpa med sig hem då tjejen som demonstrerade apparaten tog fel på hennes ålder med + 10år. Inget en vill höra på en skönhetsmässa.

Skönhetsmässan Acadermia 2017 har gått av stapeln

Så Lotta gick och fick sig en välförtjänt ansiktsbehandling hos Gilda istället. Piggare och lyckligare efter, ja och lite mer pank då hon köpte på sig en del av produkterna.

Självklart fanns det en hel del andra företag på plats. Tyvärr tyckte jag många av montrarna saknade förståelse för press och mer försökte sälja. Jag behöver absolut inte komma ifrån varje monter med produkter men jag ser gärna att kunna få lite pressinformation om jag är intresserad av en produkt. Men det kanske bara är jag.

Företag som alltid är lika trevliga och generösa att träffa är Grazette, Reserol och M Picaut. Där har vi människor som brinner för det dom jobbar med och det lyser verkligen om dom. Grazette kommer ni få höra mer av längre fram då jag fick med mig lite nya produkter att testa.

Vad har jag missat? Rosenserien träffade jag på inne på hälsomässan och fick klämma lite på deras senaste produkt body butter shaping, den skall börja testas omgående.

You Might Also Like

2 Comments

  1. Jeanette - Go Green Makeup & Skincare Blog

    Ja du Zero Gravity Skin 😉 Jag blev ‘indragen’ där av kille *haha. Han använde samma apparat på mig. Tyckte inte att det var speciellt behagligt med att det faktiskt blev väldigt varmt av ultraljudet på huden. Han frågade sedan vilken jag av de tre olika som jag var intresserad av att köpa. De hade ‘fantastiska’ mässerbjudande: $1 499 – 4 549 (dollar alltså!!!) så sa jag att jag återkommer *haha Nu var jag ju inte direkt intresserad överhuvudtaget och till de priserna var det liksom inget som lockade att testa 😉

    1. Annica

      Nä det där företaget och framför allt personalen där gav mig inga som helst bra vibbar. Tror hon märkte att jag inte var så imponerad då hon inte ens försökte övertala mig att testa, Lotta var lättare att övertala. ? (Innan hon nämnde Lottas ålder)

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.