Skönhet & Mode

Skönhetsfavoriter 2015 – Läpprodukter

Läpparna står i fokus både med vårdande och festligare produkter. För ett år sedan använde jag väldigt sällan färgade läpprodukter men framåt sommaren började jag använda färgat varje dag.

Nu har vi kommit till 2016 och jag älskar att måla läpparna i starka färger, men även att vårda dom så underlaget känns bara. Det finns så mycket produkter på marknaden som jag bara längtar till att få testa. 2015 kändes som nybörjarens år och nu börjar jag ta stora steg framåt med att våga ta för mig. Förhoppningsvis kommer Skänhetsfavoriter 2016 innehålla massa färgglada produkter som får oss att må bra.

Skönhetsfavoriter 2016 - Läppar

Plats 3 – Être Belle   Liplift Peel
Extremt små korn masserar och peelar bort döda hudceller. Kan lätt överkonsumeras. Gillar den milda doften och den är otroligt lätt att använda utan att den lägger sig överallt i ansiktet eller på händerna.

Plats 2 – E.L.F – Lip Exfoliator
Exfoliera läpparna med riktigt riv. Risken finns att man går all in och verkligen tar i med denna men det behövs ytters lite för att ta bort döda hudceller. En söt, utjämnande känsla, berikad med E-vitamin, sheasmör, avokado, vindruva och jojobaolja som skyddar och ger näring. En produkt som räcker i evigheter och kostar absolut ingenting.

Skönhetsfavoriter 2016 - Läppar

Plats 1 – Nivea  – Lip Butter
Jag vart lite små kär så fort jag såg dessa två små burkar. Nostalgi faktiskt måste jag säga. Var det på slutet av 80 talet början på 90 som man använde Nivea på läpparna? I varje väska eller skolbänk så fanns en stor burk Nivea. Dock ger dessa två minisar ingen tjock vit hinna efter sig utan vårdar och doftar magiskt. Lip Butter Coca Cacao vart min älskling! Den återfuktande formulan i Nivea Lip Butter med Hydra IQ innehåller sheasmör och mandelolja. Jag hade velat haft en lite starkare doft på kokosen.

Skönhetsfavoriter 2016 - Läppar

Plats 4 – Clinique  Nude Pop
Jag kunde faktiskt inte bestämma mig för vilken produkt som skulle hamna på plats 3 så jag tog med båda. Nude Pop är för mig lite lyxigare vardag. Sitter länge och håller mina läppar återfuktade hela tiden. Det är något speciellt med denna hylsa.

Plats 3 – Elizabeth Mott  All Day Color Lip Lacquer
Här har vi första läpprodukten som fått sitta kvar på mina läppar och verkligen varit rött! Den syrliga körsbärsdoften  sätter sig läckert på läpparna när man applicerar produkten. Tycker den är väldigt lätt att applicera och sitter otroligt länge.

Skönhetsfavoriter 2016 - Läppar

Plats 2 – Isadora – Twist-up Matt Lips
Jag älskar alla nyanser av Isadoras Twist-up Matt Lips men Majestic Mauve har blivit en stor favorit som fått vara med till vardags och fest. Gillar priset, förpackningen och att det verkligen är enkelt att applicera produkten. Inga konstigheter.

Plats 1 – Max Factor – Star Wars
En klar vinnare! Och nej det är inte för att det är Star Wars läppstift. Självklart var det avgörande för att jag skulle köpa det men nu älskar jag färgen och när jag vill pigga upp tillvaron är det till detta läppstift jag vänder mig.

På måndag presenterar jag “Skönhetsfavoriter 2016 – Hårstyling”

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sofia 23 januari 2016 at 14:22

  Hej!
  Kul att se att du också gillar Elizabeth mott, jag har älskat den sedan den kom i glossyboxen. Den första röda färgen jag någonsin passat i i läppväg.

  • Reply Annica 23 januari 2016 at 15:53

   Ja den blev snabbt en favorit, när jag väl vågat prova den vill säga. Har alltid varit lite rädd för röda läppar, men nu ångrar jag mig djupt att jag inte börjat tidigare. 🙂 Ibland hittar man riktiga guldkorn i Glossybox.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.