Skönhetsfavoriter 2015 – Hårstyling

Skönhetsprodukter 2015 - Hårstyling

Dom säger att det syns på håret om man mår bra eller inte. Ibland tror jag det hänger lite på själva produkten, dålig produkt får oss att må dåligt helt enkelt. Så nu tipsar jag om mina tre favoriter inom styling.

Nu har vi kommit fram till Skönhetsfavoriter 2015 – Hårstyling och här finns det många produkter att välja på.  Eftersom jag är otroligt morgontrött så orkar jag inte lägga någon tid på att styla håret. Jag väljer produkt som går att förbereda dagen innan redan helst. Dock måste jag lära mig att ge håret lite kärlek på morgonen med olika frisyrer eller produkter. Men den tiden kommer snart, ska bara lära mig att gå upp när klockan ringer först.

Plats 3 – Grazette  Colour Mask
Varför tredje plats? Jag kom över denna först i slutet på året och han inte använda så mycket. men älskar nyansen och hur underbart håret doftar efter. Denna är här för att stanna och jag kommer mycket troligt utöka sortimentet på nyanser.

Plats 2 – Maria Nila – Colour Refresh
Dessa två skaffade jag redan under 2014 på Stockholm Beauty Week men det var först nu under 2015 som jag började använda dom flitigt. (Dom räcker hur länge som helst) Efter att jag blekte håret så var varje behandling med dessa så roliga. Visste aldrig riktigt hur stark eller svag nyansen skulle bli då jag oftast gick utan klocka. Älskar att man kan förändra ens utseende så pass mycket med en sådan liten sak. Under 2016 kommer jag fortsätta använda dessa och kanske några fler kulörer.

Plats 1 – Keune – Blend Sea salt spray (pressutskick)
Ni som följt mig ett tag vet att jag älskar saltvatten produkter, och här har ni vinnaren. Jag är rädd att den skall ta slut en vacker dag och där står man utan produkt i håret. Självklart letar jag efter produkter som kan uppnå samma resultat men tyvärr inte lyckats än. Denna får fram en perfekt volym utan att göra håret risigt. Med denna håller sig håret fräscht mycket längre än utan produkter i. Kan utan tvekan endast tvätta håret en gång i veckan om jag vill efter ha applicerat denna.

Skönhetsprodukter 2015 - Hårstyling

Nu ser jag fram emot 2016 då jag har massa nya styling produkter att ta mig igenom. Många har inte hittat hem till mig ännu men jag hoppas på att få chansen till så många som möjligt. Vem vet, jag kanske chockar mig själv en vacker dag och börjar styla det riktigt ordentligt varje morgon.

You Might Also Like

One Comment

  1. Emma - Merakibeauty.se

    maria nila har så bra produkter! 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.