Skönhet & Mode

Skönhetsfavoriter 2015 – Foundation

Vi har gått över till ett nytt år och många nya produkter. Men för att inte glömma året som gått tänkte jag ta med er igenom en resa bland mina favoriter för just 2015.

Jag har skaffat mig många favoriter under året och hoppas på att jag kommer finna lika många under 2016. Då jag har haft väldigt svårt att bara välja ut en produkt i varje kategori kommer jag visa er mina 3 favoriter. Ja och så kanske jag skall nämna att det inte bara är rena foundations utan även BB och CC i denna kategori.

Först börjar vi med mina favoriter bland “Foundation“. 2015 har erbjudit en hel del foundations i olika förpackningar och konsistenser.

Skönhetsfavorit 2015 - Foundation

Plats 3 – Isadora Cushion Foundation
Jag gillar modellen och hur den känns mot huden, men jag hade tyvärr problem med att deras ljusaste var både för mörk och gul för mig. Men som jag berättat tidigare så kommer en ljusare nyans denna vecka och den hoppas jag verkligen på.

Skönhetsfavorit 2015 - Foundation

Plats 2 – NIVEA Q10plus ANTI-WRINKLE CC Colour Correction Tinted Moisturiser
Denna var verkligen en favorit direkt när jag fick den. Underbar konsistens och sjönk verkligen snabbt in i huden utan att bli kladdig eller kakig. Men desto ljusare min hy blev desto gulare blev denna produkt för mig tyvärr.

Skönhetsfavorit 2015 - Foundation

Plats 1 – The Body Shop All in one BB cream
Här har vi min favorit och vinnare för 2015. Jag har använt mig av två nyanser ( 00 och 02 )för att kunna växla och blanda. Den har gett mig en fräsch och jämn yta utan att kännas för kladdig. Otroligt dryg då du inte alls behöver speciellt mycket när du applicerar den över hela ansiktet.

Skönhetsfavorit 2015 - Foundation
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.