Skönhetsfavorit - Doft
Skönhet & Mode

Skönhetsfavoriter 2015 – Doft

Doft

Dofter i mängder, men oftast i samma spår. Väljer vi en doft för varje tillfälle och håller vi oss kanske till en och samma hela tiden.

Del två i Skönhetsfavoriter 2015 är här och vi har kommit till “Doft”. 2015 var året då jag drog mer åt det kryddiga och mustiga än blommigt och fräscht. I denna kategori har vi faktiskt ett och samma företag på både plats 3 och 2. Kan dom placera sig bättre detta år kanske?

Skönhetsfavorit - Doft

Plats 3 – The Body Shop Italian Summer Fig
En något kraftigare men ändå lite fruktig. Har faktiskt lite svårt att beskriva denna doft även då jag blev förälskad i den.  Det här blev min sommardoft som även fick följa med in lite på hösten då jag hade svårt att släppa sommaren. Denna används fortfarande så någon sommardoft kanske jag inte borde kalla den.

Skönhetsfavorit - Doft

Plats 2 – The Body Shop Black Musk
The Body Shop lanserade deras mörkaste och mest sensuella doften av dem alla. Helt underbar för en som kan bära något tyngre dofter. Kryddig och söt på samma gång. Jag blev kär vid första sniffet och hoppades verkligen innerligt att det skulle komma fler produkter i denna serie.

Skönhetsfavorit - Doft

Plats 1 – YSL – Black Opium
En solklar favorit för mig måste jag säga. Även om jag då har lite svårt att välja mellan EdP och EdT så dom både bli första plats. Jag varvar dom båda beroende på tillfälle. EdT fungerar bättre när jag ev kan stöta på något som kan vara känslig för kraftigare dofter. Jag trodde faktiskt aldrig att jag skulle gilla dessa två dofter. Opium är en kollektion som förknippats med 70 talet och gamla tanter. Men trenden går framåt och nu älskar jag den!

Skönhetsfavorit - Doft

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.