16 maj, 2022

Skönhet på Elements Spa by Clarion Hotel

Beauty Club 3

Makeuprådgivning, hudvårdslära och bubbel är tre saker som man tydligen inte kan få för mycket av. På ett gigantiskt hotell mitt i city, glada minner och strålande sol på terrassen vad mer behövs för ett perfekt ställe.

I Onsdags bjöds det på skönhet på Elements Spa på Clarion Hotell i Stockholm. Kvällens inledes med bubbel och snittar då man även fick en liten stund på sig att gå igenom vilket program man blivit tilldelat. Jag hamnade i Blå gruppen och skulle starta med Elemis spa@home.

Där fick vi lyssna på Mathilda som är utbildningsansvarig på Elemis när hon berättade om viktiga faktorer med peeling, både för kropp och ansikte. Hur vi förbereder huden på bästa sätt på egen hand inför sommaren.

Beauty Club 4

Paresh höll i ett yoga pass för alla som ville testa på i en väldigt häftig lokal. Utsikt över hela city nästan. Jag passade då på att få mig en ansiktsanalys. Sjukt läskigt, men nödvändigt. Så här i efterhand önskade jag att det fanns mer tid, jag vill veta mer om min hud. Pappret som jag tittar på nu säger mig tyvärr inte speciellt mycket förutom att det är färgglatt.

Det jag fick veta av duktiga Lois att jag borde ta mer hand om min hud, ge den mer av det den behöver och inte massa olika produkter som inte är anpassade för mig. Tror det var en liten pik till mig som älskar att testa ALLT även om det inte är för mig. Med min solbrända hy från tonåren, rynkor som ligger och lurpassar till att få komma fram inom den närmsta tiden och porer som blir igentäppta även då jag inte har fett hy så bör jag kanske ta mig ett snack med mig själv. Men jag vill som sagt gå mer in på djupet och se vad som händer med just min hy precis just nu…

Beauty Club 2

Anna som är utbildningsansvarig på BareMinerals tog oss igenom deras foundation garderob. En foundation för varje tillfälle och hud. Då dom var först ut med mineral foundation borde dom kunna sin sak. Måste dock erkänna att jag var väldigt skeptisk mot det där med mineral foundation, jag har alltid använt mig av en flytande variant. Men man skall aldrig säga aldrig. Anna berättade även om deras nyhet, en fuktighetscreme med foundationeffekt som kommer i 10 nyanser.

När kvällen led mot sitt slut var det dragning av kvällens Instagram vinnare och utdelning av pressprover. En väldigt trevlig påse med prover från kvällen att fortsätta att testa hemma är alltid välkommet. Tack Beauty Club för en trevlig kväll på ett trevlig ställe. Jag kommer garanterat att besöka detta spa i framtiden.

Beauty Club 1

//Annica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.