New Look Collage
Skönhet & Mode

Shopping hos New Look

Inför resor kan jag börja planera veckor eller rättare sagt månader innan vad jag skall se, göra och shoppa. Så idag vart det lite shopping hos New Look inför resa i oktober. Vågar jag vänta eller ska jag klicka hem redan idag?

Jag satt och slösurfade lite på shopping hos New Look för att spana in modet inför resa i oktober. Till min förvåning hittade jag några guldkorn som jag verkligen hoppas på att få hem. Eller är det dumt att chansa, borde jag beställa dom redan nu?

Svart är det som går rakt igenom mina val som jag tjatat om så länge nu, men jag trivs i den färgen och det är en trend som aldrig dör ut. Insåg precis att jag är i behov av ett par kolsvarta stretchjeans, men det är något jag kan köpa här i Sverige.

| Black Tie | Dip hem Tshirt | Mesh Skater SkirtBlack Tile Print Orchid CandleFeather Net Fascinator Cut Out Pumps |

Ska jag vara ärlig nu och säga att min garderob faktiskt består av fler kjolar än byxor. Helt otroligt med tanke på att jag för mindre än ett år sedan ALDRIG gick med kjol. Nu känns det däremot konstigt att ta på sig ett par byxor / jeans. Vi går framåt vill jag lova. Men även om nu garderoben har fler kjolar än byxor och att kylan snart kommer slå till ordenltigt (okej ge det 1-2månader) så kan jag inte sluta titta på kjolar. Så snyggt och det är verkligen ett plagg som fungerar i alla lägen. Varför har jag inte burit detta plagg tidigare?

Men strunt samma! Så vad tror ni, vågar jag vänta till slutet på oktober och handla dessa saker i butik eller skall jag vara feg och beställa redan nu? Det kanske är rea när jag väl kommer till butik.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.