Skönhet & Mode

Septembernyheter i korta drag

Septembernyheter

Varje månad kommer det nya produkter och ibland är det verkligen inte lätta att hänga med. Så här kommer september i korta drag för er.

Hänger du med bland alla nyheter som dyker upp på marknaden? Du kan vara lugn, vi tänkte hjälpa dig med några tips om vad som hänt under September. Det är svårt att veta vad man skall leta efter när det är så mycket man vill ha. Nu på hösten kommer det otroligt mycket vackra nyanser både på makeup och nagellack. Men det är även en bra årstid att införskaffa nya hud- och hårvårdsprodukter.

11930940_987500391271939_6079730505090612067_o

Foto lånat av Depend.se

Depend släppte under vecka 36 hela tre olika kollektioner. 13st i kollektionen O2 minilack, 12 st i deras vanliga kollektion bland minilacken och sedan hela 21 nyanser i 7day Hybrid Polish. Alla i höstens härliga nyanser.

Under vecka 39 kommer Depend släppa en liten kollektion på 6 lack i serien Bohemian Chic. En limited edition som kommer ta slut fort i butikerna. Kollektionen är hämtad från naturen och har en metallisk bas.

Isadora

Isadora släppte även dom några nya nagellack. Under vecka  38 släppte dom 10 nya Gel Nail Laquer i trendiga färger. Eye Color Bar kom i två nya nyanser under vecka 36 och sist men inte minst så kommer Cushion Nude Foundation nu under vecka 39.

Oils of Life

Bild lånad från Mynewsdesk

The Body Shop kom ut med en helt ny spa serie den 22 september. Oils of Life skall hjälpa oss att ta hand om ansiktet under hösten. En lyxig serie som får en att längta efter långa spa kvällar när mörkret kommer.

sensai_glossybox

Bild lånad från Glossybox

Glossybox avslöjade att dom kommer göra ett lyxigt samarbete med Sensai i oktober. Denna box är limited edition och den vill vi inte missa.

tmhl_sidobild_720x820

Bild lånad från Kappahl

Kappahl XLNT Studio  – XLNT Studio är en modern och stilsäker kollektion där du enkelt kan matcha plaggen i olika kombinationer. Plaggen är något mer kroppsnära än andra kollektioner från XLNT. XLNT Studio finns i storlekarna L till 3XL.

Hud & Kosmetika på Kista mässan gick av stampeln i början på september. Beauty in Bloom var inte där men ni har och kommer säkert hitta andra bloggar som skriver om alla nyheter som presenterades. En mässa full av nyheter i två dagar, rena paradiset.

Weleda släpper två nagelvårdsprodukter. Dessa skall vara ekologiska och rika på skyddande antioxidanter. Två enkla produkter i pennformat som skall vara lätta att bära med sig överallt.

YSL - Black Opium

Månadens bästa nyhet är någ att Yves Saint Laurent släppt en ny Black Opium (EdT) i en mildare och fräschare doft.

Hoppas ni hittade något skoj som intresserade er. Och självklart har det kommit mängder av andra produkter, det här var bara nyheter i korta drag.

//annica

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.