Skönhet & Mode

Sephora Jewelry & Accessories bag

Sephora Travel bag

Sephora har tagit fram en produkt som jag tror dom flesta någon gång i livet skulle behöva. Jag behöver den rätt ofta känns det som. Nu innan julen kommer det lätt tillfällen då man behöver packa ner en liten väska med ombyten inför festen, och man vet inte riktigt vilka accessoarer man vill ha. Med denna lilla silverväska kan du ta med dig hur mycket som helst nästan och välja i lugn och ro.

Sephora Travelbag

Sephora travelbag

Jag är alltid en sån person som har otroligt svårt att välja vilka smycken jag vill ha på mig så denna är perfekt för mig. Eftersom den är så liten får den lätt plats i handväskan och man känner inte att det är jobbigt att bära runt på den. Smart nog finns det även en liten ficka på den så att man kan lägga ner lite makeup samtidigt.

Sephora Travelbag

Är nästan rätt säker på att denna kommer få följa med mig på resor i fortsättningen istället för att förvara små detaljerna i tygpåsar. Här ser du lätt vad du plockat med dig. Jag tänkte dock se om man kanske kunde få till en liten ögla upp till på den så man även kan hänga upp den på en krok. Ja ni vet som en sån där resegarderob.

Sephora Travel bag

Hur förvarar du dina små detaljer när du behöver packa en väska?

Finns att köpa på Sephora för 145SEK

Ps. Detta är ett pressutskick, men åsikterna är fortfarande mina egna till 100% och har inte gått att köpas eller påverkas av en tredje part. Läs mer under PR & Policy.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.