Skönhet & Mode

Sephora Christmas Collection 2015

Sephora Christmas CollectionMan kan nästa säga att vintern är här nu även då snön kanske inte riktigt har tittat fram överallt. Men jag har kommit i en sån stämning att jag vill ha allt som hör till julen redan nu. Det är väldigt ovanligt att jag har känslor för julen, så jag skall ta tillvara på detta i år och köra all in.

Något som hjälper mig på traven är små söta förpackningar från olika märken med vinter eller julmotiv. Sephora har en hel del produkter i deras Christmas collection som sprider julstämning. Jag har fått äran att ta del av några av dom produkterna.

Sephora Christmas Collection

Kiss Me Balm – Lucky Cherry  (95SEK)
I en skimrande pigmenterad formula. Underbart rosa om läpparna i en förpackning man inte behöver vara rädd om. Gillar den runda formen som gör det lätt att smacka på läpparna. Finns dock risk att man överdoserar pga man inte vill sluta.

Sephora Christmas Collection

Creamy Body Wash – Let it Snow (45SEK)
Denna rengörande och återfuktande duschkräm har en blomstrande limited edition doft som piggar upp i vintermörkret. Jag tycker att förpackningen är riktigt mysig på något sätt. Luktar väldigt milt och behagligt.

Sephora Christmas Collection

Ultra Shine Gel Iridescent Effect – Fushia Mermaid (125SEK)
Ett vackert skimrande läppglans för alla tillfällen. Det är inte så mycket skimmer när du applicerar det som man kan tro vilket är positivt. Känns så där lite små lyxigt när man applicerar det.

Sephora Christmas Collection

Sist men inte minst har vi en liten vinterräddare. Liten och praktiskt handvärmare som lätt kan få slinka ner i jackan när jag vet att jag skall ut på äventyr. Härligt att få värma händerna lite när kylan trycker på.

Ps. Detta är ett pressutskick, men åsikterna är fortfarande mina egna till 100% och har inte gått att köpas eller påverkas av en tredje part. Läs mer under PR & Policy.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.