Semper Fruit & Oat Smoothies

Semper Fruit & Oat Smoothies

Dags att testa Semper Fruit & Oat Smoothies med Buzzador och se om dom kan rädda mitt icke existerande mellanmål. Kanske skulle jag skapa mig ett nytt beroende genom att testa dessa små smoothies.

Ni som följt mig på Instagram vet att jag sprungit runt och letat efter Semper Fruit & Oat Smoothies då jag är med och buzzar dom den produkten. Tillslut  hittade jag produkterna och förmodligen har dom funnits på samma plats hela tiden men jag var på helt fel ställen och letade. När jag väl köpt dom så hittade jag dom i alla andra butiker också. Personalen verkade inte så uppdaterade dock på dessa produkter heller då dom aldrig sett dessa tidigare.

Men åter till Semper Fruit & Oat Smoothies. Under perioden som jag buzzat så kunde jag hämta ut tre olika smaker, Blåbär, äpple & mynta,  Hallon, päron & aronia och Mango & passionsfrukt. Semper Fruit & Oat Smoothies är en trio av mellanmål för vuxna som skall vara fulla av naturens godhet, kraft och smak, men helt fritt från laktos, gluten, tillsatt socker, och färgämnen. Helt enkelt rena och ärliga råvaror, veganvänligt, nytänkande förpackningar, perfekta on-the-go! Dom kallar det ’naturally tasty’. För alla!

Dessa frukt och havre smoothies skall vara krämigare i konsistensen än vanliga smoothies och något tjockare. Jag kan inte annat än att hålla med, dom är både krämigare och tjockare till konsistensen. Ska jag vara helt ärlig så växer dom i munnen, känns lite som tapetklister. Jag klarar helt enkelt inte av att äta dom tyvärr. Hade det inte varit för havresmaken så tror jag dom varit riktigt goda. Men om man är som mig och inte fixar havregrynsgröt så skulle jag inte chansa på dessa. Något annat som stör mig är förpackningen, den känns inte vuxen överhuvudtaget. Det är helt enkelt för mycket barnmatsförpackning över den.

Är du intresserad så skall du självklart testa dessa, alla har olika smak ( tack och lov) så Naturally tasty mellanmål hittar du i glutenfria hyllan på ICA, Coop, Citygross mfl.

Naturally tasty – sortiment

Fruit & Oat Smoothie – Raspberry, pear & aronia 120g. Ingredienser: Päron (66%), hallon (16%), vatten, aroniajuice från koncentrat (5%), glutenfri havre (4%), rismjöl, aceroljuice från koncentrat.

Fruit & Oat Smoothie – Mango & passionfruit 120g. Ingredienser: Mango (59%), äppeljuice från koncentrat (16%), passionsfruktjuice från koncentrat (9%), vatten, glutenfri havre (4,5%), rismjöl, acerolajuice från koncentrat.

Fruit & Oat Smoothie – Blueberry & mint 120g. Ingredienser: Äpple (46%), äppeljuice från koncentrat (17%), blåbär (16%), vatten, glutenfri havre (4,5%), rismjöl, acerolajuice från koncentrat, mynta.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.