Hälsa & Livsstil

Semestern tog slut…

Ibland tar det roliga slut alldeles för fort, men då är det tur att kameran fått vara med så jag kan se tillbaka och njuta av den härliga tiden…

Igår tog semestern slut för denna gång och idag är jag åter på arbetet. Men jag gråter inte för det. För det första har jag haft en otroligt bra semester oavsett väderlek. Vi tillbringade nästan hela semestern i stugan, knappt ett dygn hemma och sedan avslutade vi den med tre dagar i Tällberg där vi även passade på att gifta oss. Det kommer ett separat inlägg om denna helg om några dagar.

I oktober åker jag och sambon till London, för mig blir det en veckas semester medans han skall jobba. Hur vi skall ta oss dit är inte riktigt bestämt än. Antingen blir det bil, båt och tåg eller så blir det bara tåg hela vägen.

Men innan vi far dit så skall vi faktiskt fira att vi fyllt 40 båda två. Även om sambon fyllde år i februari och jag i midsomrars så blir festen i september. Jag har faktiskt fortfarande lite svårt att tänka mig som 40 åring. Vet att det egentligen inte är något speciellt med den åldern men det känns ändå på något sätt.

Och så roligast av allt så har jag en massa produkter som jag skall visa er! Har samlat på mig en hel del under semestern som jag längtar att få ta mig an. Skall bara se till att städa och tvätta lite efter semestern. Huset har mer eller mindre stått tomt under 3 veckor så det behövs en storstädning och all smutstvätt som vi samlat på oss under tiden behöver sig en ordentlig omgång i tvättmaskinen…

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.