Semestern på landet, där lugnet finns

Semester på landet, där lugnet finns

Dagarna tappas bort och snart är det över känns det som. Semestern på landet, där lugnet finns.

Jag befinner mig i stugan och snart är det dags att åter igen dra sig mot Stockholm för en jobbvecka. Det är i lugnet uppe i stugan jag finner min inspiration (inte motivationen). Där är det lugnet och tystnaden som styr mina tankar och tid. Under flera år har jag sagt att jag vill lämna Stockholm och flytta ut mot lugnet. Kanske blir det verklighet om något år.

Just nu är jag otroligt glad över att endast behöva jobba en vecka innan jag far upp hit igen för en veckas ledighet. Under den veckan skall jag försöka samla på mig så mycket inre lugn som möjligt och försöka planera höstens agenda. Som agendan ser ut nu har jag några kortare resor inplanerade, skall försöka strukturera om bloggen och gå all in för mitt nya tänk. Det blir även en del mässor, event, kurser och annat smått och gått. Jag tror på denna höst!

Vad har ni för planer inför hösten?

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.