Semester i Norrbotten
Hälsa & Livsstil

Semester i Norrbotten

Äntligen har min semester börjat och jag njuter av lugnet, tystnaden och en förbaskat massa mygg. I några dagar skall jag ha semester i Norrbotten innan jag far hem igen..

I fredags stämplade jag ut så fort klockan slog 14:00 och drog mig hemåt för att packa. Samma tid ett dygn senare sitter vi äntligen i stugan uppe i Norrbotten. Närmare bestämt i Morjärv strax söder om Överkalix.

Det är läskigt tyst här tycker sambon. Det är så man hör vad man tänker. Jag själv njuter av det, älskar när det är så där tyst och inga måsten eller någon hög trafik runtomkring en. Än så länge är vädret med oss även då det blåser en hel del, men det regnar inte och det är jag glad över. Just nu sitter jag ute med skogen omkring mig, hör fåglarna på ett helt annat sätt än vad jag gör hemma.

I går morse när vi satt ute och drack morgonkaffet fick vi skåda en parningslek mellan två rådjur. Det var en sk häxdans runt vårt hus innan dom försvann in bland träden igen. Äkta natur kallas det. Vi han även med en sväng till årliga marknaden i Överkalix. Även om jag väldigt sällan införskaffar något på marknaden så tycker jag det är rogivande att promenera runt där bland alla stånden.

Nu när jag skulle sätta mig och redigera lite bilder och sedan skriva detta inlägg visa det säg att jag inte installerat färdigt min photoshop, glömt att aktivera det med serienr vilket gör att jag inte kan använda det. Kanske är ett tecken på att jag inte skall blogga medans jag befinner mig här. 🙂 Men vi får se hur det går med det.

Som ni ser på foton ovan så ligger det en rätt trasig grill framför farstubron, vi har nu skaffat oss en ny och skall börja montera den nu. En sommarsemester utan grillen är ingen semester.

Hoppas att ni har det bra vart än ni befinner er i världen på semester eller jobbet!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Karin B 17 juli 2017 at 08:41

    Åh, så mysigt! Att befinna sig där måste vara avslappnande.

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.