Skönhet & Mode

Samma butik men ändå så olika…

Samma butik men ändå så olika

Något jag fått ångra mig rejält är att jag intalat mig att aldrig gå in i butikskedjor utomlands som vi har hemma, det är samma saker men i annan valuta.

Förra veckan gjorde jag ett lite längre besök till Köpenhamn. Jag hade fullspäckat schema inplanerat men inget av det blev gjort under tiden, hittade på massa andra skojigheter istället. Men det hör inte till detta inlägg.

Det jag tänkte ta upp i dag är något som jag grämt mig över. Förr har jag alltid sagt att jag aldrig går in i butikskedjor som jag har hemma när man är utomlands. Nu i Köpenhamn gick jag in på en H&M butik då jag såg stora rea skyltar. (Dock glömde jag titta på rean) Rent automatiskt gick jag till deras H&M+ avdelningen för att checka in utbudet. Bara av att jag hittade en stor skylt där det verkligen stod H&M+ gjorde mig glad, det är något som försvinner överallt i Stockholm nu.

Började titta på en hängare och insåg att det fanns massa plagg här som jag aldrig sett i sverige. Här var det minsann ordning på alla hängare och man kunde tydligt se vart allt hängde. Av dom 5 toppar som jag köpte med mig hem är 4 av dom plagg jag aldrig sett i butik eller online här. Det kändes otroligt roligt att hitta dom där men samtidigt väldigt frustrerande. Varför har Danmark bättre utbud än Sverige på denna avdelning?

HM+

Dessa toppar finns inte på den danska online sidan så det betyder vad jag kan tänka mig att online är det samma plagg för alla länder men i butik varierar det. Har kollat in några olika länder för att jämföra. Detta måste vi som sagt undersöka närmare.

Har ni lagt märket till att alla toppar är mönstrade. Det är ju mitt nya liv att gå ifrån helsvarta kläder och införskaffa färg och mönster. Tycker faktiskt jag lyckats rätt bra med det under detta inköp.

hm+ mönster

 

Har ni upplevt samma sak när ni varit utomlands och shoppat i butiker som finns i Sverige? Jag kommer garanterat fortsätta gå in i butikskedjor som vi har här i Sverige när jag är utomlands, man kan ju missa något riktigt snyggt!

//annica

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.