Säg hejdå till 2017 och välkomna 2018

Säg hejdå till 2017 och välkomna 2018

2017 är slut och vi har gått över till 2018, men vad var höjdpunkterna under året som gått?

Japp då var 2017 över helt och vi har gått in i 2018. Nu har jag avslutat 2017 då jag i måndags körde “Recap of week 52”. Det är nu verkligheten börjar för mig med att vara tjänstledig och inte få en fast inkomst varje månad. Scary men samtidigt otroligt spännande! Det har tagit mig några dagar att skriva denna “årskrönika” då jag påbörjade innan nyår, men shit va svårt det är att komma ihåg vad en gjort varje månad. Och speciellt komma på vad ens höjdpunkter var.

Men nu blickar vi tillbaka lite över 2017 och ser vad som hände innan jag tog mig beslutet och hamnade här i 2018!

Säg hejdå till 2017 och välkomna 2018

Januari började vi med en lång ledighet uppe i stugan. Med mycket snö och en hel del kalla nätter var vi smått rädda att inte bilen skulle starta när vi väl skulle fara hem mot Daisy Beauty Expo. Helt otroliga två dagar med massa härliga människor, kunskap och produkter. Var även ute för första gången i mitt liv och åt fondue. May och jag tillbringade en kväll på Fondueboden och det var sjukt gott!

I början på februari satte jag mig på tåget och åkte ner till Malmö. Tillbringade ett dygn på härliga Hotel Noble House innan jag tog mig vidare till Köpenhamn. Jag älskar att åka iväg på en miniweekend helt själv. Sedan var det dags för första upplagan av Daisy Beauty Awards gala! Otroligt trevlig kväll med massa härligt folk, aktiviteter och gala anda. Jag och May fick äran att som första bloggare besöka Reserol och se hur tillverkningen går till hos dom. Väldigt trevligt och intressant besök.

Säg hejdå till 2017 och välkomna 2018

Mars var månaden jag åkte fram och tillbaka ner till Göteborg, både jobb och roligheter. Jag och sambon var på årets första konsert, Magnus Carlsson på Mosebacke. Himla trevligt! The Influencer Convention Sweden 2017 på Grand Hotell tog plats och jag fick lära mig otroligt mycket!

April började precis likadant som Mars då jag och sambon gick på konsert. Denna gång vart det Weeping Willows. Pressveckan gick av stapeln och jag han med att besöka en hel del trevliga kontor. Påsken avnjöts i stugan innan vi får hem så jag kunde gå på Stockholm Beauty week. Som i år hade bytt plats från Kungsträdgården till Konstnärshuset.

Första helgen i Maj tillbringar jag och sambon hos goda vänner uppåt i landet. Jag passar även på att flygtränar med sambon ner till Köpenhamn. Gick hur bra som helst, och jag passar även på att shoppa lite. Besöker Bangerhead för en kväll med SweedLashes för att lära oss allt om lösögonfransar. Har jag blivit bättre på att använda sådana? Nä faktiskt inte.

Säg hejdå till 2017 och välkomna 2018

Sommaren är igång nu i Juni! Höjdpunkterna denna månad var frukost med Nic & Sam, grundarna till Real Techniques. En hel dag med gänget från Daisy Beauty då årets upplaga av Daisy Beauty Glam day gick av stapeln. Jag flög över till London! Där väntade Adeles sista konsert, som visade sig bli den sista då hon ställde in konserten dagen efter vi varit där. Helt underbar resa med flera oväntade konserter och trevligheter. Ja och jag fyllde även år denna månad! Hela 38år detta år. Gammal och vis kanske en kan säga.

Säg hejdå till 2017 och välkomna 2018

Juli är månaden som semestern kom. Vi flyger upp till Norrbotten för några dagar, tar sedan nattåget hem. En helt nu upplevelse, men helt klart något vi skall göra igen. Vi hinner även med en sväng till Mariehamn för att tillbringa två dagar på Rockoff. Sedan tar vi dom sista dagarna på juli uppe i Bergslagen.

Säg hejdå till 2017 och välkomna 2018

Början på augusti fortsätter att tillbringa våra dagar i Bergslagen. Jag får äntligen gå på opera, var ca 20 år sedan sist. Gillar du opera eller en ny upplevelse kanske så rekommenderar jag Opera på Skäret under sommaren. Avslutar augusti och semestern med en sväng till Västerås med Lotta. Där tillbringar vi en helg på Hotel Plaza och Sky Spa Plaza. Perfekta sättet att avsluta semestern och ladda upp inför en höst. Vi avslutar denna månad som vi påbörjade februari, en konsert med Magnus Carlsson. Denna gång utomhus på Mosebacke.

Säg hejdå till 2017 och välkomna 2018

Månadens Daisy Beauty Magazine visar sig innehålla ett foto på mig och Lotta!

Säg hejdå till 2017 och välkomna 2018

Det var i september jag gjorde något jag aldrig trodde jag skulle göra tidigare. Jag hade blivit övertalad att gå på Mamma Mia the Party. Är inget Abba fans men hade det riktigt trevligt! Jag börjar även plugga på kvällstid, något som kändes så konstigt. Till årets kräftskiva står jag för tårtan, en lite småläskig kräfta får självklart pryda tårtan. Det var även dags för årets Hud & Kosmetik. Och jag påbörjar min kvällskurs på Medborgarskolan.

September avslutas som varje år då jag tar med mig tjejerna upp till stugan. Där är det bubbel, marknad och helikopterflygning på schemat.

Oktober är den månad jag längtat efter så länge. Det är dags för min årliga resa. Tar min väska och reser själv till Brighton. Helt underbar långhelg, älskar den staden.

Säg hejdå till 2017 och välkomna 2018

Det är dags för första upplagan av “Stora Influenser priset” på Elite Hotel Marina Tower. Bloggen fyller 2 år. Förstå vad tiden går fort. Det är Fabday på Waterfront. Inte den bästa tillställningen inom skönhet och mode jag varit på måste jag tyvärr säga. Jag hoppas att dom lärt sig en del av denna helg inför nästa år. Det var kaos och inte alls bra planerat. Det är även denna månad jag tar steget ut och ansöker om tjänstledighet. Så spännande!

November är månaden då årets Acadermia går av stapeln på Stockholms mässan. Tyvärr blir den bara mindre och sämre för varje år. Annars tog jag det väldigt lugnt denna månad. Passade på att förbereda till inför kommande månader. Men innan den han jag faktiskt spendera en lång helg uppe i stugan. Vi påbörjade en stor renovering hemma som aldrig verkar ta slut. Det är mycket som skall göras och listan blir tydligen bara längre för varje sak som blir klar.

Säg hejdå till 2017 och välkomna 2018

I december jobbar jag endast en vecka sedan går jag på tjänstledighet. Avslutade den veckan med årliga julbordet på jobbet. Dock det sämsta jag någonsin ätit. Så jag rekommenderar absolut inte julbord på Tre Valv. Kan absolut vara trevligt en vanlig middag någon helt annan dag. Drar även igång julkalendern här på bloggen. Bull går och blir sjuk så december blir månaden jag tar hand om honom under tiden jag traglar mig fram här framför datorn. Tjänstledigheten började inte som jag tänkt och min sömn försvinner helt, tankar och minnet likaså. Men detta tar vi igen under 2018!

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.