Skönhet & Mode

SACHAJUAN Hair Care från en manlig synpunkt

SachaJuan Scalp Scahmpoo

Nu har kommer det en ny kategori på bloggen. Manlig skönhet!

Sambon skall nämligen få sig en egen kategori här tänkte jag. Inte för att han nu är speciellt intresserad av skönhet, men det kanske är det som gör det hela lite mer intressantare. Killar har oxå problem dom vill ha hjälp med.

SachaJuan Scalp Scahmpoo

Först ut är detta schampo från SachaJuan, som faktiskt är en produkt för alla och inte bara män. Sambon ville ha en produkt till håret som gör att han inte får den där nytvättade känslan. Då han blivit långhårig nu så kräver det mera underhåll men han avskyr när håret blir flugit. Det skall helt enkelt vara nytvättat men kännas 2-3 dagar gammalt utan att se skitigt ut.

Eftersom han har känslig hårbotten så var mitt första mål att hitta ett märke som vårdar hårbotten och inte innehåller en massa starka ämnen. Mjällschampo fungerar väldigt bra på en känslig hårbotten, det vet vi sen tidigare. Så att jag fastnade för Scalp Schampoo från SachaJuan kanske inte var en slump.

SachaJuan Scalp Scahmpoo

Detta skall vara ett schampo utöver det vanliga. Ett hög effektivt hälsosamt Sensitive/Active/Dandruff Shampoo. Som tar bort mjäll och lugnar irriterad och kliande skalp.

Schampo innehåller piroctone olamine och climbazole som motverkar mjäll och lugnar irriterad hårbotten. Även rosmarinolja, menthol, salicylsyra och ingefärsextrakt lugnar en irriterad hårbotten och ser till att behålla fuktighetsbalansen i både hår och hårbotten.

SachaJuan Scalp Scahmpoo

Så vad tyckte sambon om detta schampoo? Jo han använder det utan protest och jag måste säga att jag som ser honom varje dag har sett skillnad på håret. Det ser fräschare ut även efter två dagar. Ja och det luktar fräscht mycket längre.  Sambon är nöjd och kommer absolut fortsätta med detta schampoo. Han har inte fått några problem med sin hårbotten och han har inte några problem med flugit hår efter att han tvättat det.

Jag tycker det låter som en nöjd kund till en bra produkt!

SachaJuan finns att shoppa loss hos:  SachaJuan Sturegatan, Åhléns, Kronans Apotek, Kicks, Eleven.se och utvalda parfymerier. Priset ligger på ca 105SEK.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Emma - Merakibeauty.se 24 november 2015 at 09:22

  har hört mycket bra om sachajuan men aldrig testat 🙂

  • Reply Annica 26 november 2015 at 17:35

   Jag skall faktiskt ta och införskaffa mig fler produkter ifrån dom som jag skall prova på mitt hår. Sambon kommer säkert vara där och norpa oxå. 🙂 Alltid kul med nya märken och produkter.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.