Hälsa & Livet

Så vad är det som händer nu egentligen..

Så vad är det som händer nu egentligen? Jo det skall jag berätta för er, Semester! Ja bara några timmar kvar sedan tar jag semester på riktigt.

Ja vad är det som händer nu egentligen kanske du undrar, och det skall jag minsann berätta för dig! Om några timmar går jag ÄNTLIGEN på semester!! Det är inte så att jag vill bort från jobbet för att jag vantrivs eller något sådant, nej jag älskar mitt jobb och har absolut inga problem med att gå dit varje dag. Men jag längtar så fruktansvärt efter att få åka till stugan och tillbringa flera dagar där utan att behöva tänka på att imorgon skall vi åka hem.

Fast innan jag far till stugan så skall jag och Lotta gå på P!nk! Har länge velat gå på denna konsert men det var först för ca en vecka sedan som vi köpte biljetter. Och då blev det självklart till Golden Circle. Ser så fram emot denna. Vet inte hur många år sedan jag var på just P!nk, tror senast var nere på Ullevi.

Sedan blir det som sagt stugan i förhoppningsvis många dagar. Där skall vi gå på Kopparbergsfestivalen som arrangeras för första gången i år. Jag skall gå på opera, i år blir det Trollflöjten som hålls på Opera på Skäret. Troligen kommer det bli några måltider på nyöppnade John Scott´s i byn. Ja och så skall jag faktiskt tatuera mig igen. Vad jag skall göra och vart kommer ni får veta senare.

Vi kommer avsluta semester uppe i Rättvik. Vi fick en hel helg på hotell Dalecarlia med spa och konsert på Dalhalla i 40års present av sambons familj. Så jag börjar med andra ord semestern med P!nk och avslutar med Weeping Willows.

Ja så det är detta som händer under dom närmaste veckorna för min del. Vad skall ni hitta på?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Karinsbeautyroom 2 augusti 2019 at 09:59

    Min semester är över för i år så det är jobb på mitt schema förutom v.32 då jag bara jobbar 2 dagar så ska passa på att njuta lite extra då. Har lite tur så det är “Katrineholmsveckan” denna veckan så det är massor med aktiviteter och sånt på och omkring stan så det ska bli kul.

    Hoppas du får en fantastisk semester!!! <3

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.