Hälsa & Livsstil

Rosa Oktober 2015

Rosa Favoriter1

Varje dag får 20 kvinnor i Sverige bröstcancer. På vårt rosa band ryms ungefär lika många stora cirklar med en liten cirkel mitt i. Ett enkelt mönster och en påminnelse om varför vi måste bekämpa denna sjukdom. – Claesson Koivisto Rune (Årets formgivare av bandet)

Många arrangerar sig lite extra under denna månad när det kommer till Rosa Bandet. Jag personligen tycker att man borde lägga lika mycket kraft hela tiden. Men nu har denna färg fått en egen månad och då skall inte vi vara dom som sätter käpparna i hjulet för en bra insamling. Därför tänkte jag dela med mig av mina favoriter bland alla rosa produkter som kommit. Syftet med kampanjen är att finansiera forskning, sprida kunskap om cancerprevention och bröstcancer, samt bedriva påverkansarbete.

Det finns jätte mycket produkter, något för alla så detta är bara ett axplock bland mina favoriter. Ni kan väl berätta för oss om ni hittat någon riktig favorit bland årets alla rosa produkter.

Rosa Favoriter

Doftljus från Lindex bidrar med 36,25:- vid ett köp. Sköljmedel från Lenor bidrar med 1,50:-. Handkräm från Apoteket / Apoliva bidrar med 20%. Nagellack från Essie bidrar med 10:- och sist en termomugg från Waynes Coffee som bidrar med 15% av köpesumman.

Kom ihåg att det finns så mycket mer än att bara köpa dessa få produkter ovan att göra. Starta en insamling, va där för en vän som behöver dig, utbilda och lär ut.

Har ni förresten koll på årets band? Det är tyvärr ingen favorit för mig men jag kommer bära att med stolthet. Min favorit är faktiskt Ingegerd Råman´s band som kom 2008.

Två tävlingar:
Dermarome med en snygg neccessär och elemis produkt, rosa produkter från Lumene

Och innan jag lämnar er för denna gång, det är INTE pinsamt att klämma och lära känna sina bröst. Alla bör gör det! Vet du inte hur så hjälper Cancerfonden dig att komma igång här.

//annica

*Bilder och informartion lånade från Rosa Bandet

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.