Hälsa & Livsstil

Ro för själen

Mindfulness

Vi lever  i en allt stressigare tillvaro och det är inte många som finner sin ro att varva ner. Att få lite tid för sig själv eller  bara att lyckas varva ner lite är vardagslyx för många. En vardagslyx för mig är att göra mig en stor kopp te och ta min målarbok, krypa ner under filten i soffan och bara drömma mig in i alla mönster.

Hur gör du för att varva ner efter en lång eller bara allmänt jobbig dag? En helg som denna så vill man helst inte gå utanför dörren. I fredags trodde jag nästan att huset skulle blåsa i väg. Vad passar då inte mer perfekt än att ta fram färgpennorna och vara lite kreativ under en varm och gosig filt.

Mindfulness

Målarböcker för vuxna har blivit större för var månad. Nu finns dom överallt och på extra pris nu till julen. Det finns stora och små böcker, vykort och planscher. Billiga och lite dyrare. Älskar du katter? Då finns det flera böcker för dig att färglägga. Ja något för alla helt enkelt. Dom små böckerna är perfekt att ta med sig på resande fot. Kanske lite avkoppling på flyget?

Mindfulness

Jag är Hemliga trädgården och senaste tillskottet lilla boken Mindfulness. Dock har jag inte köpt på mig några pennor än, men jag vet att det finns riktigt bra pennor som inte blöder. Dom kostar dock lite mer än vanliga färgpennor.

Mindfulness

Och du behöver faktiskt inte ha tillgång till en bokhandel för att kunna köpa dessa böcker. Mindfulness köpte jag på Ica Maxi. Dom hade rätt många olika, så titta förbi bokhyllan nästa gång du är och handlar mat. Kanske är det den perfekta julklappen med ett paket pennor?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Jeanette 6 december 2015 at 13:36

    De där böckerna brukar jag spana in varje gång jag besöker bokhandeln. Måste verkligen slå till på någon av dem. Bästa meditationen samtidigt som kreativiteten för sitt!

    • Reply Annica 6 december 2015 at 15:06

      Jag har svårt att hålla mig ifrån att köpa en ny varje gång jag går till bokhandeln eller matbutiken. Dom ser så himla fina ut när dom ligger där! 🙂

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.