River Island släpper RI Plus

Idag släpps den omtalade kollektionen RI Plus hos River Island. Hit eller diss med ytterligare en kollektion som kallas Plus? Kanske skall vi vara glada över att sådan kedja vill ta fram större storlekar.

Drar du några storlekar över det “normala” så har du säkert redan hört att River Island släpper sin kollektion RI Plus idag. Kedjan släpper en plus size kollektion som kommer i storlekarna 44 till 50. Totalt skall det vara 75 plagg som kommer ut på hyllan. Kampanjen frontas av plus size-modellen Candace Huffine, som också är ansiktet utåt för kollektionen. Plaggen kommer kosta strax under 100 upp till 1300 SEK. Så det finns nog något för alla plånböcker.

River Island Ri Plus-1

Jag hoppas verkligen att dom fortsätter på detta spår i fortsättningen och framför allt att fler kedjor följer efter. Men högsta önskan vore om dom skippade “Plus” och bakade in kollektionen i deras vanliga kollektioner. Samma kläder som till alla andra, bara lite mera tyg så vi kommer i plaggen. Vad tycker du om dagens utbud på plagg från storlek 44 och uppåt?

Men för att inte dra ner stämningen helt en onsdag morgon så visar jag några godbitar från kollektionen. Och glöm inte att plaggen finns även online så du behöver inte ha tillgång till en butik för att kanske hinna få dig ett snyggt plagg.

River Island Ri Plus

Den svarta klänningen är så vacker. Tro den lätt skulle kunna få mig till att bli en klänningbärare på heltid och inte bara under bröllop eller begravning. Så nu håller vi tummarna för att jag lyckas hitta mig en innan dom tar slut helt!

River Island Ri Plus

Looken till vänster här ovan är precis så jag skulle vilja klä mig dagligen, men har av någon anledning sjukt svårt att hitta snygga bastoppar till detta ändamål. Jag vill ha en snygg bastop som är a linjeformad och helst v ringad. Någon som har några bra tips förutom den på bilden?

Har du sett något plagg som du bara måste köpa hem?

*foton lånade från River Island

You Might Also Like

One Comment

  1. Sofia

    Hej! Härligt med en bloggare som lyfter märken med större storlekar. Jag gillar det verkligen! Jag brukar hamna lite mitt emellan och har ofta svårt att hitta bra storlekar. Framförallt då jag är så ung och inte passar i de lite mer “tantiga” kläder som brukar finnas i “plus-avdelningar”. Håller med dig, baka in större storlekar i vanliga kollektionen vore det allra bästa! Man behöver knappt vara överviktig längre för att behöva gå på plus-storlekar vilket är så jäkla trist!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.