Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /customers/5/e/9/daretobeyou.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
Skönhet & Mode

Rimmel – 100% Waterproof Mascara

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Alla behöver en vattenfast mascara, speciellt i April när man aldrig vet om det skall regna, snöa eller vara vackert väder ute.

Jag har länge letat efter en vattenfast vardagsmascara, en som inte smular av sig eller får mig att se ut som en panda innan jag ens hunnit till jobbet på morgonen. Helt av allt vill jag ha så neutrala fransar som möjligt. Hittade Rimmel 100% Waterproof Mascara på Matas när jag var i Köpenhamn sist för ca 50DKK (erbjudande just den helgen), så om den inte håller måttet har jag inte förlorat speciellt mycket. Denna är en vattenfast mascara som skall ge en naturlig, långvarig täckning. Dennes formula är snabbtorkande och kombinationen av borsten och formulan bidrar till ökad volym samt att den förlänger och separerar fransarna. Jag valde nyansen svart/brun för att komma ett steg närmare neutral.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Gillar att borsten är tätt men ändå inte för stor och klumpig. Den där obehagliga doften som väldigt ofta kan finnas kan jag faktiskt inte känna.  Dock gör den inte så jätte stor skillnad på mina fransar, men lagom mycket för att vara en vardagsmascara. Jag vill som sagt inte att det lyser mascara om mina fransar.

Rimmel 100- 2

 

Visst sitter den på plats en hel dag utan att verken smula eller lägga sig under ögonen. Den är lätt att tvätta bort med vanlig eye removers (jag använder Sephora Triple action cleaning water). Så jag ger faktiskt denna mascara tummen upp då den håller vad den lovar.

Har du någon favorit till fransarna när du vill vara naturlig men ändå känna att fransarna får lite färg?

//Annica

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.