Hälsa & Livet

Resväskor – helst skall dom vara snygga också…

Jag älskar att resa men avskyr att packa. Mycket hänger nog på att jag saknar en riktigt bra resväska som rymmer allt jag vill ha med mig.

Strax innan jul hade en livsmedelsbutik nära mig erbjudande på Cavalet resväskor. Jag vart himla sugen på att köpa en ny då jag verkligen behöver en modell mindre. Tyvärr han jag inte slå till innan just den storleken var slutsåld och min lön kommit in på kontot.

Jag är ute efter en modell som fungerar som weekend väska och ett måste är fyra hjul. Ett plus är att den kan tas med som handbagage men inget måste. Men då förstår ni storleken jag är ute efter. Om jag varit rik så skulle jag vilja ha samma serie på resväskorna, tre olika storlekar men samma modell och mönster. En sån där snygg matchade serie av väskor.

Är inte denna Chill Palm serie riktigt snygg! Chill Plam 55, Chill Palm 66 och Chill Palm 74.

Skulle man inte ha råd med dessa väskor finns det mängder av andra bra resväskor. Rusta, Accent, ÖoB och Ellos har en hel del snygga väskor i olika mönster och storlekar.

Detta är inget samarbete eller sponsrat inlägg

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.