Skönhet & Mode

Reserol Nourish Repair Hand Mask

För en tid sedan vann jag en tävling, bara där vart jag riktigt glad. Men gladare vart jag när vinsten kom och jag fick prova en helt ny produkt från Reserol. Visst behövs det en riktigt bra hand mask nu i dessa tider. Min handkirurg sa att mig att absolut inte sprita händerna, men det är nog skillnad på sprit och sprit. När jag sa till henne att jag spritat händerna menade jag självklart att jag använt desinfektionsgel på händerna. Men även sådana produkter torkar ut huden.

Så är Reserol Nourish Repair Hand Mask produkten som räddar våra händer nu efter månader av uttorkning? Denna hand mask är nämligen en intensivt återfuktande och närande handmask, rik på vitamin A, B, C och E.

Innehåller växtbaserat UVA-skydd som kan skydda mot tidiga ålderstecken och jobbar för att minska uppkomsten av pigmenteringar. Morotsfröolja är en skyddande och reparerande olja med Vitamin A och E och som kan hjälpa torr hud och skydda mot rynkbildning.

Oljan innehåller också vitamin C och K som har antioxidativa egenskaper. Morotsrotsektrakt med Betakaroten/provitamin A har som uppgift att skydda mot oxidativ stress och bidra till en hälsosam hud.

Mandelolja, rik på vitamin A, B1, B2, B6 samt E, ger återfuktande egenskaper som hjälper till att minska tecken på tidigt åldrande och hjälper huden att återfå sin lyster. Verkar lugnande, närande samt återfuktande.

Passar alla hudtyper, särskilt mogen, torr & känslig hud. Så är du ute efter en riktigt bra handkräm nu när vintern är på ingång så rekommenderar jag verkligen denna.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.