Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /customers/5/e/9/daretobeyou.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
Skönhet & Mode

Recension: Isadora – Nude Sensation Fluid Foundation

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

En ny generation av foundation formuleringar. Superlätt, flytande textur med en viktlös känsla på huden. Nude Sensation förenar sig perfekt med huden vid applicering och ger ett perfekt nude resultat, ”no make-up” känsla.

Jag har nu hunnit testa Isadora Nude sensation fluid foundation under en tid och tänkte berätta för er vad jag tyckte. Här har jag använt den ljusaste nyansen, 10 Nude Porcelain. Den är dock ovanligt mörk och aningen gul för att vara den ljusast tycker jag.

En lättflytande högpigmenterad foundation som doseras på handen med pipett och där efter appliceras på ansiktet med fingrar eller valfritt verktyg. För att få till en jämn bedömning så kommer jag använda denna produkt precis som jag gör med andra och därför kommer jag använda en borste till att applicera. Isadora utlovar en fjäderlätt och osminkad feeling med byggbar medium täckning. Den skall även förena sig perfekt med huden.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Se till att skaka flaskan ordentligt innan du trycker ut några droppar på handryggen. Då den är väldigt rinnig av sig så se upp med ljusa kläder. Att den är fjäderlätt är ingen tvekan om, den känns knappt att man applicerar den i ansiktet. Vilket är positivt antar jag.  Det är lite som att applicera mjöl, en konstig känsla men det är inte den där vanliga kalla foundation känslan man får.

Isadora Nude sensation-5

Den täcker mina ”skönhetsfläckar” rätt bra men inte helt, samtidigt jämnar den ut mina porer. Men där jag är torr blir jag ännu torrare och desto tydligare syns det.  Det är lite som att den lägger sig som en hinna över ansiktet. På något sätt gillar jag resultatet men ändå inte, det är svårt att säga varför.

För att göra detta rättvist så förser jag ansiktet med mitt vanliga transparenta puder över. Vilket då brukar hjälpa till att fästa och få bort den där kladdiga ytan.

Det känns att det är något i ansiktet under hela dagen. Som sagt inte den där vanliga känslan jag brukar ha. Men den största besvikelsen kom faktiskt på kvällen när jag skulle tvätta av mig allt smink. Padsen var nästan rena när jag drog den över ansiktet. Vanligtvis brukar jag ha det mesta kvar i ansiktet vid tvättning men detta bevisar dock att denna foundation inte håller en hel dag.

Jag kommer fortsätta att försöka mig på denna för att hitta den perfekta kombinationen för just mig. Det kanske krävs lite mer arbete eller en annan nyans för att jag skall gilla den till 100%.

Kostar 169 kr i butik, finns ute nu…

//Annica

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Louise Åström 22 februari 2015 at 17:25

    den måste man ju testa, otrolig skillnad!!!!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.