Recap of week 52
Hälsa & Livet

Recap of week 52

2018 vi har äntligen hittat varann! Men jag är inte riktigt kommit över 2017, så vi tar en sista tillbakablick innan vi öppnar våra händer för 2018.

Första måndagen på 2018 kan det låta bättre? Men innan vi tar oss an 2018 till fullo så ser vi tillbaka en sista gång på 2017. Där ljög jag troligen för jag tror minsann att jag kommer göra några inlägg som handlar om 2017 längre fram. Men det är iallafall sista gången vi blickar tillbaka över min vecka kan vi säga.

From denna vecka kommer detta inlägg att se lite annorlunda ut. Kanske inte så detaljerat som tidigare men ändå en tillbaka blick över vad som hände veckan innan. Har ni några tips på vad ni skulle vilja att jag skrev i dessa inlägg så är det bara att hojta till. Vad skulle ni vilja veta mer om?

Hjälp vad denna vecka gjorde mig dagblind. I tisdags glömde vi att ställa ut soptunnorna då jag trodde det var söndag. Under onsdagen var jag tvungen att säga till mig själv att det var onsdag och det är idag vi skall till veterinären bara för att inte glömma bort. Så vi kom i väg till veterinären (dock försenade, men det är en annan historia). Stygnen togs bort och det såg väldigt fint ut, förutom där dränet suttit. Det såret eller vad en säger var inte riktigt läkt så tratten får tyvärr vara på någon dag till. Planen är att han får ha den tills vi kommer upp till stugan på fredag. Ny tid är bokad i nästa vecka för att ta lite nya prover men annars så såg allt väldigt bra ut och jag kan börja andas.

Ett nyår hemma i Stockholm

Så vad hände annars? Vi tog beslutet att inte åka upp till stugan över nyår då vägar var / är avstängda till vårt hus pga dålig väglag. Så vi tillbringade nyår hemma i lugn och ro. Började helgen med ett skönt bad på fredag, bastu på lördag och sedan massa god mat och dryck under nyår. Inte ett nyår då vi väntade in tolvslaget utan att klockan skulle bli 02 så hockeyn skulle börja. Bull väntade dock på att söndagen skulle bli måndag eftermiddag så alla fyrverkeri var över.

Jo, fredagen tillbringade vi en stund på IKEA. Vi åkte dit för att köpa lite batterier och två nya skrivbordsben. Kom därifrån bra mycket fattigare, men en ny arbetsplats rikare. Bra att en inte åker dit speciellt ofta längre.

En rätt lugn vecka med andra ord skulle jag säga….

Veckans filmer / serier:

The Goonies – En klassiker som jag kan se hur många gånger som helst. En barnfilm enligt sambon, men jag gillar den.
Younger – Varför tar det så lång tid innan serier kommer till Sverige, och varför bara släppa ett avsnitt om dagen?? Lättsamt och delvis pinsamt men ändå så har jag fastnat för serien. Ja det märks att det är en del av Sex and the City konceptet.
En underbar jävla jul – Har väntat så länge på att se denna. Ville att det skulle vara jul så stämningen kändes rätt. Kanske lite därför jag vart besviken. Men på sätt och viss kändes det rätt skönt med en film som inte är så jäkla perfekt under julen.
Bright – Inte sambons typ av film men jag gillade den. Handlingen kanske var lite smålöjlig men väldigt bra gjord.
Känn ingen sorg – Jag som inte gillar Håkan Hellström borde inte ha sett denna, men nu blev det så. Och hjälp vad jag skämdes genom nästan hela filmen.
The Following – Vet inte egentligen vad jag tycker om denna serie. Det händer liksom inget, eller jo det händer kanske för mycket och allt blir bara ett enda långt utdragande. Men det är svårt att sluta titta och jag kommer troligen ta mig igenom alla avsnitt och säsonger.
Vår tid är nu – Det tog ett tag men nu har jag äntligen sett klart säsong 1. Får vänta till hösten innan nästa kommer. Men va tusan, även om det var en helt okej svensk serie så kommer jag inte gråta speciellt mycket över att det är ett tag kvar. Har inte läst om alla missar dom gjort under inspelningen för att inte behöva störa mig på sådant medans jag tittade men nu kanske jag ska se om jag hittar artiklarna och se om jag kan minnas just dom missarna. Varför skall alla egentligen hålla på att leta misstag i filmer och serier?

Vad hände denna vecka för ett år sedan: Förra året under denna vecka så var det bara att vara hemma och ta det lugnt. Den där tiden mellan jul och nyår brukar oftast innebära hårt arbete inför bokslut eller så är resdagar. Förra året spenderade vi jul och nyår hemma och jobbade faktiskt så mycket som möjligt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.