Recap of week 48

Recap week 48

Vi har klivit in i december även om det är svårt att tro det ibland. Jag saknar snön och vill gärna få lite julstämning snart.

Ja tiden rusar förbi oss men denna månad känns det som att det inte gör något. Nu ser vi fram emot en ny morgon så vi får öppna en ny lucka i julkalendern. Är som ett litet barn igen och vill så gärna tjuvtitta i alla luckor.

Måndag
Yes! Black week är över och mobilen kan få andas. Japp det var så jag tänkte i morse när jag vaknade, men bara någon minut senare kom jag på att det nu är Cyber Monday och telefonen började vibrera å sedan var inboxen fylld med mail om rean.

Det kändes lite konstigt på jobbet idag, nu är det nämligen sista måndagen jag sitter och gör mina egna arbetsuppgifter. From nästa måndag tar min ersättare över och då skall jag endast gå bredvid och låtsas som att jag inte finns.

Den där motivationen och inspirationen som lyst med sin frånvaro nu i några dag kom tillbaka i natt och jag kom på en massa saker jag vill göra med bloggen. Tips, ha något att göra anteckningar på mitt i natten. På morgonen har du nämligen glömt mer än hälften. *suck*

Dagens middag: Pytt i panna

Tisdag
Jag ser att det regnar när jag stiger upp ändå går jag ut genom ytterdörren och larmar utan att ta med mig ett paraply. Bara till att larma av igen och hämta mitt gigantiska paraply. Egentligen borde jag se ljuset där borta på vägen men ändå är jag så sjukt stressad och frustrerad över hur tillvaron ser ut på jobbet. Saken gör det inte bättre när en kommer hem och inser att taket inte alls var lagat som vi trodde, det har nu börjat regna in igen. Visa tisdagar vill en bara krypa ner under täcket och inte vakna upp förs lördagsmorgon.

Dagens middag: Vita bönor och falukorv. Sambon ville börja äta mer bönor så då tog han lätta vägen fram och valde vita bönor i tomatsås. Ett steg framåt för en som inte alls gillar bönor tydligen.

Onsdag
Är det någon som kan berätta för mig vart solen tagit vägen? Det känns som att det aldrig blir ljust på dagarna längre. Jag behöver antingen snö eller sol för att känna mig någorlunda pigg känns det som just nu. Att tappa upp badkaret var och varannan kväll bara för att få lite energi känns inte så ekonomiskt längre. Men jag överlever, snart kommer snön och då kommer jag förmodligen gnälla på att det är såååå kallt och jag vill att våren kommer. Varför är det så att vi svenskar ALLTID gnäller på vädret?

Dagens middag: Pankopanerad sej med skagensås och kokt potatis

Torsdag
Idag var jag och hämtade upp dom sista vinsterna till årets julkalender. Nu kan jag släppa stressen över att inte hinna få ihop allt innan dennes lucka skall öppnas. Sista bitarna har satts i hop inför morgondagen och jag längtar till att få vakna i morgonbitti och se första luckan öppnas på bloggen.

Dagens middag: Soppa, hemgjord pasta och grönsakssoppa

Fredag
1 december och idag drar julkalendern äntligen igång! Som jag längtat som sagt. Hoppas ni kommer följa mig och julkalendern fram till julafton. Den här dagen har inte varit rolig annars, världens cirkus så julkalendern är den som hållit humöret uppe.

Efter den sena hemkomsten från jobbet så blev det en enkel middag och lite serier innan både jag och sambon somnade.

Dagens middag: Ryggbiff med rotfrukter och bea

Lördag
Sambon och jag tog oss upp till Gävle för att se en hockeymatch för att sedan åka vidare hem till bekanta. Laget som spelade var sonen i familjen, U12 så det var otroligt roligt att se. För ca 25 år sedan så vart jag och sambon tillsammans för första gången på just en ishockeyhall. Han spelade och jag var supporter (både matcher och träningar). Så det var lite nostalgi i helgen kan man säga. Resten av kvällen tillbringade strax utanför Ockelbo där snön låg otroligt vacker över träd och ängar.

Dagens middag: Paella

Söndag
Ja vi var rätt möra när vi steg upp. Men jag vart glad när jag tittade ut genom fönstret och insåg att jag fick tillbringa första advent här. På eftermiddagen for vi hem och det vart inte många knop gjorda under kvällen. Det var bara att försöka ladda inför morgondagen.

Dagens middag: Spagetti och köttfärssås

Vad hittade ni på under veckan som var?

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.