Recap of week 47

Recap of week 47

November börjar lida mot sitt slut, men än har vi en hel vecka med Stockholmsvinter för november att ta oss igenom. En vecka med något mindre planer och utföranden.

Sista hela veckan för november, tänk nu snart äntligen december och vi kan plocka in julkänslan i våra hem. Jag längtar faktiskt lite extra i år. Nu håller vi tummar och tår för att vi får en vit december. Det har blivit en vecka som bloggen var lite tyst. Men det är bara för att jag tagit mig lite mer tid för sambon och dom stunder jag suttit framför datorn har jag förberett en del inför december. Mer info om det längst ner i inlägget.

Måndag
Yay! Det var vitt på marken när jag steg upp i morse. Okej jag skall erkänna att det faktiskt tog emot att stiga upp i morse då natten inte varit något vidare. Började faktiskt redan i går kväll då jag mådde så fruktansvärt illa. Försökte att inte tänka på det utan gick och la mig rätt tidigt. Vaknade däremot mitt i natten av att sambon kliver upp och springer på toa. Mer detaljer behöver jag inte gå in på där, men han höll sig hemma från jobbet idag. Jag däremot mår faktiskt bättre, fortfarande lite illamående men inte så farligt att jag inte kan jobba.

Ser positivt på dagarna nu. Endast 15 arbetsdagar kvar innan jag över går till titeln “tjänstledig”. Tar mer om det senare.

Dagens middag: Soppa (Mexicana) och mackor.

Tisdag
Det är knappt att jag vågar berätta det, men både jag och sambon har blivit beroende av serier nu. Under dom senaste veckorna har vi börjat se på några serier och det har slutat med att vi plöjer igenom flera säsonger direkt. Denna kväll drog vi igenom ett antal avsnitt av Blindspot innan vi vart så trötta och gick å la oss. Det var otroligt länge sedan jag verkligen låg en hel kväll framför tv. Larvigt skönt att bara koppla bort alla måsten.

Dagens middag: Soppa (Mexicana) och mackor. Repris från gårdagen då sambon fortfarande är sjuk

Onsdag
Och så var snön borta. Igår när jag gick till jobbet var det minus 8 ute, idag när jag gick vid samma tidpunkt var det plus 6 ute. Så tråkigt, men det är detta vi kallar Stockholmsvinter. Efter jobbet blev det en sväng till city för att besöka Juno Pr. Där skulle vi ha en workshop ang ett varumärke som skall komma ut med en ny kollektion till nästa år. Spännande, men hemligt!

Dagens middag: Veckans skräpmat vart en pizza eftersom båda var lite sena hem till middagen

Torsdag
Kom hem från jobbet och hade planerat att köra en bloggkväll då jag undvikit datorn i några dagar nu. Men jag han inte mer än hem och ögonmigränen slog till. Tog på mig min nya ögonmask från Sephora och la mig på sängen. När själva migränen släppt somnade jag tydligen.

Dagens middag: Makaroner och falukorv. Hade tänkt att göra ugnsbakad falukorv med potatismos, men potatisen var slut.

Fredag
BLACK FRIDAY! Jag var trött på denna dag redan i måndags när butiker började ladda med erbjudande inför Black Friday. Mitt mål var istället att inte köpa något överhuvudtaget, jo mat måste jag köpa för annars svälter Bull. Egentligen var det inte så svårt att motstå alla lockelser idag då jag hade i bakhuvudet en ev väldigt stor utgift. Igår kväll upptäckte vi nämligen att vårt tak läcker. Hur pass stor skadan är får vi se under helgen då vi skall dra igång projekt riva hustak.

Dagens middag: Vintergratäng med fläskfilé och kantareller med rostade rotfrukter

Lördag
Eftersom jag undvek alla affärer igår var vi tvungna att ta oss ut idag. Sollentuna Centrum kryllade av människor men jag tror ändå att det var den galleria där jag skulle stöta på minst antal människor idag. Jag gjorde inga Black week fynd utan köpte endast sådant jag redan planerat att handla. Sambon däremot passade på att köpa nya verktyg, dock inte i Sollentuna C. Resten av dagen hade jag planeringsdag inför decembers bloggande medans sambon röjde i garaget.

Dagens middag: Färsk pasta med kyckling, pesto och zucchini.

Söndag
Den där dagen på veckan då en försöker ta igen allt som missats eller bara skjutits upp under veckan. Vi kör städning, riva tak och tvätt idag. Längtade redan när jag steg upp till kvällen så jag fick ta mitt efterlängtade långa varma bad. Bästa sättet att ladda inför en ny vecka på jobbet. Det är nu stressen börjar komma. Skall min ersättare klara av att utföra alla uppgifter så som jag gjort under 8 år? Har jag verkligen hunnit gå igenom alla uppgifter eller är det något viktigt jag glömt?

Dagens middag: Papadelle med het räkröra

Nästa vecka 48 kommer inte bli en vanlig vecka. På fredag börjar nämligen årets julkalender här på bloggen!! Hoppas ni vill vara med mig varje dag och öppna en lucka.

Vad hittade ni på under veckan som var?

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.