Recap of week 46

Recap of week 46

Det är egentligen helt sjukt vad tiden går fort nu. Dagarna kan kännas jätte långa när det är mörkt och trist ute men i slutänden försvinner tiden fortare än vad man tror. November är en trist månad så kanske är det skönt att det går fort iallafall.

Jag har haft en otroligt lugn vecka och insåg faktiskt att jag inte gjort något speciellt upphetsande. Har mer eller mindre försökt ta det lugnt och ägnat mig åt bloggen, familjen och bara tagit mig tid att vara. Hur ofta händer det under en hel vecka?

Måndag
Måndag är här och en ny vecka väntar. En vecka som just nu inte innehåller några som helst planer. Visst låter det underbart med en sådan vecka ibland.

Dagens middag: Thai

Tisdag
Kallt och trött, låter som en vanlig tisdag. Efter jobbet gick jag hem och tog ett långt varmt bad. Inte så ovanligt kanske, men denna gång blev badet något längre än vanligt. Jag somnade nämligen i badet. Så himla skönt! Vattnet hade inte hunnit bli kallt när jag vaknade så jag kanske inte sov bort så himla många minuter. Tur att vi har så litet badkar att det inte finns någon risk att jag skulle drunkna i det utan att vakna med världens nackspärr innan.

Dagens middag: Makaroner och köttbullar. Ville ha stuvade makaroner men insåg att vi endast hade grädde hemma och nä det blir inte gott med grädde istället för mjölk.

Onsdag
Idag stannade jag hemma från jobbet med en helt underbar migrän *ironisk*. Huvudvärken har suttit i sedan i måndags och jag trodde faktiskt att den började gå över under natten, men det var precis tvärtom. Vaknade mitt i natten och kände hur världen exploderade i mitt huvud. Så nej denna dag vart det inte mycket gjort kan jag lova.

Dagens middag: Är jag dålig på något sätt så hoppar jag över allt som har med mat att göra. Jag vet att det verkligen är skitdumt.

Torsdag
Måste säga att det kändes lite konstigt att inte behöva åka in till skolan denna dag. Men en annan rolig sak är att sambon bokade biljetter till sommarens konsert på Ullevi med Guns n Roses!! 1993 gick jag på min första eiktiga konsert och det var med Guns n Roses. ( Om en nu inte räknar olika spelningar i folkparker och på Geöna Lund). Det skall bli så kul att se dom igen då jag missade dom i år så jag var i London på en annan magisk konsert med Adele.

Dagens middag: Ugnsstekt falukorv med hemgjort mos

Fredag
Efter jobbet idag slängde jag mig i bilen och får ut till Järfälla för att träffa Katarina på CHS. Ett mycket trevligt besök på deras kontor och lager. Kanske var det ett besök inför årets adventskalender?

Dagens middag: Hemgjorda hamburgare på högrev

Lördag
En lugn söndag som började med att jag gjorde en big no no. Satte mig och googla sjukdomar och symtomer. Har nämligen sedan några dagar haft världens kramper / hugg runt midjan ungefär. Och det jag kom fram till var att det kanske är njurarna som spökar. Sedan slutade jag googla.

Dagens middag: Bœuf Bourguignon

Söndag
Vaknade i ren panik av att klockan var så mycket. Skulle hämta min mor 09:45 och klockan var redan 09:20 när jag öppnade ögonen. Första natten på länge som jag fått sova en hel natt utan att bli väckt av Bull. Somnade på soffan och Bull har tyst legat i sin öllåda under matbordet hela natten. Skönt på sätt och vis men jag avskyr att vakna i panik. Lyckades ändå hämta upp mor med endast 5 min försening. Vi tog oss till Täby Centrum för att titta lite i butiker. Och självklart tar jag mig ett besök inne på Sephora när jag är där. Träffade Jasmine som jobbade idag. Tror det var på Daisy Beauty Galan sist vi sågs. Min lista som jag skrev om härom dagen var inte lätt att utgå ifrån. Jag ville köpa allt men eftersom jag är pank var det bara till att titta denna gång tyvärr.

Dagens middag: Mammas räkgryta

Vad hittade ni på under veckan som var?

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.