Recap of week 43

Recap week 43

Måndag igen och vi kör recap! Jag blir både stressad men samtidigt lite glad varje gång det dyker upp en ny måndag.

Ibland är det skrämmande med en ny vecka, börjar inse att det inte alls är lång tid kvar nu innan jag går på tjänstledighet eller att julen snart är här. Har ni börjat planerat för julen ännu med julklappar och vart ni skall tillbringa den kanske? Nästa gång det blir en recap så har vi gått över till november.

Måndag
Måndag igen och denna dag och kväll hade jag planerat att inte göra ett smack. Eller jo planera något hade jag allt gjort. Denna måndag skulle endast bestå av att krypa ner under filten och se på Netflix. Så skönt med en sådan kväll, för jag gick först till jobbet som vanligt. Den serie jag fastnat för nu är Selfridge och har nu endast en halv säsong kvar. Har ni några tips på bra serier att se på efter denna?

Dagens middag: Ops! Jag glömde äta middag denna kväll. Sambon skulle jobba sent och jag hade tänkt vänta på honom. Han kom dock alldeles försent (jag hade somnat) så det blev ingen middag.

Tisdag
Denna kväll spenderades faktiskt framför datorn. Sambon somnade på soffan efter middagen så jag satte mig framför datorn för lite planering och bloggande. Det var även dags för extrainsatt årsstämma med Influencers of Sweden, så den följde jag live.

Dagens middag: Köttfärsbiff med potatismos

Onsdag
Morgonen började med att jag fastnade i hissen på jobbet. Inte så farligt då jag blev utsläppt efter ca 15 minuter. Hade jag blivit kvar längre kunde jag åtminstone läsa Dagens Industri som jag precis hämtat. Kvällen avslutades med ett efterlängtat besök hos frisören. Vart tvungen att avboka förra tiden och nu var det för många veckor sedan jag var där sist. Idag började jag även planera en massa skoj inför december. Sedan var det den där eviga frågan, vilken färg skall jag välja denna gång? Jo fick även med mig sambon till frisören. Han har mycket längre hår än mig och behöver klippa av det då och då.

Dagens middag: Skäms faktiskt lite att säga det, men idag blev det pizza då vi kom från frisören så sent.

Torsdag
Känns lite tråkigt att säga det men vilken hemsk dag! Jag vet inte hur det kunde bli så men jag var så otroligt trött precis hela dagen. Bara under skoltimmarna på kvällen hällde jag i mig tre koppar kaffe och en Vitamin Well “Awake”. Det hjälpte absolut inte. Jag hade fruktansvärda koncentrationsproblem och tror inte mycket av kvällens lektion gick in i min hjärna. Tur nog antecknade jag och kan förhoppningsvis ta igen det jag inte fick in. När jag väl kom hem sent på kvällen tror ni inte allt koffein kickat in då? Japp, det var mer eller mindre omöjligt för mig att somna på kvällen. Satte mig istället och såg dom sista avsnitten på Selfridge och grät ett gäng tårar.

Dagens middag: Yay! Jag kom ihåg att packa ner en Barebells i väskan innan jag tog mig till skolan idag. Är det bara jag som tycker att det känns som att en äter godis och inte något som nu skall vara “nyttigt”?

Fredag
Äntligen fredag! Och jag längtar redan till nästa fredag då jag har halvdag. Men jag skall inte gnälla. Men tanke på hur dåligt jag sovit under natten kände jag mig väldigt pigg och fräsch. Det otroligt tråkiga vädret skulle absolut inte få ta ner mitt humör och jag bestämde mig för att ha en positiv fredag. Vi gjorde en repris på förra fredagen och bastade. Så skönt!

Dagens middag: Västerbotten gratinerad lax med pressad potatis

Lördag
Vaknade med feber och världens huvudvärk och detta gjorde att dagen och kvällen spenderades mer eller mindre till sängs. Försökte mig på att åka iväg och hämta ut lite paket, något jag ångrade mig rätt fort då jag blev sämre under tiden jag var i väg. Men efter några timmars sömn lyckades jag vara social med sambon under kvällen.

Dagens middag: Köttgryta

Söndag
Idag har jag stått på bakluckeloppis hela dagen. Tyvärr satt febern fortfarande kvar i kroppen men huvudvärken hade gått över. Vilken dag! Jag han inte ens komma fram till min plats med bilen och öppna bakluckan innan folk slet i sakerna. Innan jag ens hunnit plocka upp mina saker på bordet så var hälften redan borta. Är nöjd med dagen måste jag säga, tror det kommer bli flera gånger. Nu vet jag hur det fungerar och kommer se till att vara fullt förberedd innan jag kommer på plats. Jo! Det var någon som sa att det snöade en kort sekund medans jag stod på bakluckeloppisen, glad att jag missade det.

Kvällens spenderades med ett härligt bad och sedan middag och film med sambo och en trotsig Bull. Tror att höstvindarna spelar honom ett spratt just nu.

Dagens middag: Sambons underbara lasagne

Vad hittade ni på under veckan som var?

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.