Recap of week 42

Recap of week 42

Måndag igen och vi kör på som vanligt med Recap of week 42. Inte många veckor kvar på detta år. Helt sjukt vad tiden går fort!

Vissa veckor händer det mindre och ibland så mycket så att en har svårt att hålla koll. Det går framåt med middagarna även då vi inte äter speciellt rolig mat till vardags. Ibland önskade jag att det fanns ett pillar jag kunde ta måndag till torsdag för att slippa frukost, lunch och middag. Men förstå mig rätt, jag älskar mat. Tycker det bara är så otroligt tråkigt med vardagsmaten.

Måndag
Är det bara jag som tycker det är otroligt roligt med måndagar nu? Det är lite som att tiden går fortfarare när måndagen väl kommer. Och denna måndag gick verkligen sjukt fort. Kanske för att det var så otroligt mycket på jobbet eller så trivs jag bara så himla bra med tillvaron nu. Låter det vara osagt vad jag väljer.

Kvällens aktivitet gick i shoppingtema. Bli inte exalterad bara, nu snackar vi ytterdörrar och väggisolering. Japp vi håller på att renovera källarvåningen utvändigt just nu. Ja eller där ljög jag rätt kraftigt. Menar att vi har hantverkare hos oss nu som gör jobbet. När dom är klara är tanken att vi själva skall renovera delar av källaren. Kanske senare i höst / vinter eller så lägger vi ut det arbetet, beror lite på hur min ekonomi ser ut. Källarvåningen skall rustas upp så den är fullt bovänlig även då vi nu skall renovera gillestuga till ett bekvämare bio rum / barhäng, tvättstugan skall bli mer ergonomisk med en ”walk in closet” och sedan har vi sambons verkstad som vi sponar lite på. Ett långtidsprojekt med andra ord, skall bli intressant att se hur detta slutar.

Dagens middag: Falukorv och blomkål

Tisdag
Bor du i Stockholm eller berördes hela Sverige? Men i alla fall, ni som märkte av det undrade säkert vad som pågick. Pratar självklart om morgonens väder. Så lustigt, när jag promenerade till jobbet kunde en se att solen verkligen ville titta fram ovan molnen. Det var som ett gult starkt sken där långt borta. Ca 20-30 minuter senare när jag tittar ut är det verkligen kolsvart ute, precis som att någon släckte lampan. Mer upphetsande var det faktiskt inte för er som missade det.

Annars så fortsätter vi med tisdagsrutinen. Varmt härligt bad med någon bra serie på paddan och lite tända ljus. Tur att denna dag inte var igår, då hade det inte blivit kul. Igår luktade det nämligen avloppsverk i badrummet. Pga väder och en långhårig sambo så vill sig inte allt vatten rinna ut i avloppet och ligger därför kvar under badkaret och torkar. Ja resten kan ni säkert räkna ut. Men sambon var duktig igår och rengjorde överallt så idag är det fint och luktfritt.

Dagens middag: Pyttipanna & ägg utan rödbetor (dom var slut hemma)

Onsdag
Bloggen fyller 2 år idag! Hämtade ut lite roliga paket med innehåll som jag kommer visa er här på bloggen. Jag brukar göra så att jag försöker samla ihop så många utskick som möjligt till en dag och hämta ut dom. Brevbäraren i mitt område orkar inte längre dela ut paket eller oftast int avi lapparna heller, så tacka vet jag Posten eller Mina paket apparna. Skrämmande nog kommer jag inte ihåg vad jag / vi mer gjorde denna kväll. Positivt eller negativt? Ja du det är frågan. Måste verkligen börja skriva up vad jag gör om jag nu skall fortsätta skriva ”Recap” inlägg.

Dagens middag: Pizza

Torsdag
Denna vecka är det pressvecka i Stockholm och dom flesta PR kontor öppnar upp. Jag har samlat ihop mina besök till denna dag och kommer då ha ett spikat schema varvat med lite jobb på stan eller coffice. Dagens besök blev Presskontakterna, Vass Pr och Spoil Concept. Himla trevligt och jag skall försöka berätta mer om dessa besök och deras produkter i separat inlägg. Kvällens avslutades med några timmar på skolan. Sista lektionen på Illustrator, nästa vecka börjar vi med Indesign.

Dagens middag: Jag har fortfarande inte lärt mig det där med mat dom dagar jag går i skolan. Så det blev en Subway smörgås på vägen mellan Press dagen och skolan.

Fredag
På något sätt kändes det som att denna dag bara gick åt fel håll. Allt som gjordes kändes fel på något sätt även om det var saker jag gör dagligen på precis samma sätt. Tur att helgen snart börjar. Kvällen spenderades med sambon. Vi hade bastu och film kväll, så skönt att bara ta det lugnt.

Dagens middag: Hemgjorda hamburgare på högrev

Lördag
Dagen spenderas på Stockholm Waterfront där jag och många andra kommer trängdes bland montrar och föreläsningar. Kommer att skriva ett separat inlägg om denna dag då det blir alldeles för mycket att skriva om här.

Även denna kväll spenderades hemma med sambon (och Bull så klart) vi eldade och tittade på film.

Dagens middag: Burgundisk kycklinggryta.

Söndag
Efter en otroligt dålig sömn denna natt så var det skönt att få sova ut lite. När jag vaknat till liv så tog jag mig iväg till IKEA, där jag inte varit på över ett år. Hade inte hänt så himla mycket förutom att nästan allt deras julpynt nu var uppe. Jag själv kom där ifrån med ljus i olika storlekar och former. Söndagar är fortfarande ingen bra dag att åka till IKEA, det är så hemskt mycket folk.

Resten av dagen och kvällen spenderades med att packa upp och gå igenom veckans påsar och paket, ta fram lite inför nästa helgs loppis och så det självklara söndagsbadet. Så skönt!

Dagens middag: Pulled Pork

Vad hittade ni på under veckan som var?

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.