Recap of week 38
Hälsa & Livet

Recap of week 38

Ny vecka och vi går allt snabbare mot julen. Men innan dess tycker jag vi passar på att njuta riktigt ordentligt av hösten. Bästa årstiden enligt mig!

Som sagt ny vecka och hösten är verkligen här nu. Jag älskar det! Även då jag mer eller mindre har shoppingförbud så älskar jag verkligen modet och höst trenderna. Om sommaren ger oss härliga färger av grönska så är det ändå något magiskt över färgerna på hösten. Vissa dagar kan det vara så otroligt vackert ute att jag bara vill ta kameran och fota varje löv på backen.

Måndag
Vaknade första vardagen i det ny gamla sovrummet. Tydligen sovit som en stock denna natt då jag inte vaknat av Bull. Sambon däremot fick snällt gå upp två gånger under natten för att göra honom glad. Kände att det var min tur att få sova en hel natt, men troligen får jag ta igen det senare i veckan. Idag var det verkligen höst när jag steg ut genom ytterdörren. Kanske är det dags för vantar och mössa snart?

81 dagar kvar tills jag går på tjänstledighet. Så peppad!

Tisdag
Jag börjar se ett mönster men den här förbaskade tisdagen. Om jag tittar igenom min kalender så ser jag att det finns aldrig något inbokat under tisdagar! Varför placerar en aldrig något på en tisdag egentligen? Det är väl då vi behöver som mest uppmuntran. Kommer inte ens i håg vad jag åt till middag denna dag. Till nästa tisdag lovar jag att jag skall hitta på något skoj, vad som helst bara det inte är att gå hem, äta middag och sedan gå och sova.

Onsdag
Middag ute med avdelningen. Skönt nog valde dom min kvarterskrog så jag har krypavstånd hem. Tyvärr inte så väldigt imponerad över maten. Ätit mycket bättre pasta tidigare. Kanske var jag dum som inte läste hela beskrivningen på rätten men jag trodde verkligen inte att hela rätten endast skulle smaka salt och vitlök bara för att den innehöll vitlök och parma skinka. Middagen var väldigt snabbt över så jag var hemma i god tid för att sätta mig och se om jag kunde få en gratisbiljett till “Stora influencerpriset” som går av stapeln i oktober.

Recap week 38

Torsdag
Tog ut komp för att ta mig ut till Fotografiska vid lunchtid för att närvara på Awin Fashion & Retail Day. Under dagen var det föreläsningar och modevisning. På plats för bla The Body shop (som visade julens nyheter) Ellos* (som höll i modevisningen) Superdry* och ASOS*. Jag bara älskar badmössorna från The Body Shop, hoppas innerligt att dom kommer till Sverige. Jag är nämligen ute efter en ny och tänkte vänta tills jag åker till England för att se om jag kan hitta något rolig på tex Primark, men nu känner jag absolut inte för det längre utan vill ha en anka på huvudet. (Ancan är mitt smeknamn sedan way back) Modevisningen gick väldigt snabbt måste jag säga. Det som var väldigt positivt med den var att modellerna var blandade storlekar och åldrar. Tror dom flesta där kunde hitta något på catwallken som skulle passa en. Ellos trycker rätt hårt för att dom har storlekar för dom flesta. Tyvärr var jag tvungen att lämna Fotografiska innan dagen var över för att fort ta mig iväg till lektion nr 2 i skolan!

Jag måste verkligen lära mig att ta med något ätbart på torsdagar. Idag när jag kom till skolan var det tomt på nästan alla hyllor på caféet så det var inte mycket matigt över för mig att inta som middag. Oftast har jag endast ätit lunch under dagen och att komma hem vid 22:30 utan att ätit ordentligt middag är inte optimalt.

Fredag
Dagen då jag verkligen längtade hem från jobbet. Jag ville hem och lägga mig under en filt i soffan, tända en brasa och bara njuta av en film. Istället blev det att direkt efter jobbet åka och handla mat och det som behövdes för att baka helgens tårta. Dra igång med tårtbaket och inse att jag inte ägde något bakpulver. Tur nog har jag endast 3min promenad till närmsta butik och kunde springa dit. Men fick tyvärr börja om med första smeten då den skurit sig medans jag var borta. Bakning av tre olika bottnar, middag och sedan lite musik på det. Jag somnade så fort jag satte mig i soffan efter.

Recap of week 38

Lördag
Upp och fortsätta med tårtan. Som vanligt blir det inte riktigt så som jag tänkt mig men denna gång tycker jag faktiskt inte att det gör något. Tror tom att detta är första gången jag blir riktigt nöjd med en tårta. Varje gång jag bakar så lär jag mig något nytt, oftast är det för att jag misslyckas med det som står i receptet så jag får testa att göra på andra sätt. Men det är väl det folk säger, en lär sig av sina misstag. Ja så var det dags för årets kräftskiva. Himla trevligt måste jag säga. Drack tom nubbe (flera stycken), något jag absolut inte brukar göra. Tycker inte om spritsmaken när jag skall dricka något.

Söndag
Ja så här dagen efter en kräftskiva även då det inte blev så väldigt sent är en inte speciellt kaxig. Jag tror vi tar denna dag till att ladda för en ny vecka och bara ta det väldigt lugnt. Kanske tar jag mig ett långt skönt bad nu på dagen och hoppas på att bli lite piggare mot kvällen. Det är rätt skönt att inte ha så väldigt mycket inplanerat under nästa vecka så jag har inga måste idag som jag måste se till att förbereda. Har inte ens skola nästa vecka.

Vad hittade ni på under veckan som var?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.