Recap of week 37
Hälsa & Livet

Recap of week 37

Måndag igen och det är dags för en Recap of week 37. Ibland är det lite skrämmande att se vad som händer under en vecka faktiskt. Kanske skall en hoppa ur ekorrhjulet och skaffa sig en hobby?

Måste tyvärr säga att denna vecka har nästan sett likadan ut från morgon till kväll. Stiger upp på morgonen, går till jobbet, kommer hem, äter middag och sedan sätter jag mig och jobbar framför datorn. Inget samboliv alls denna vecka, men jag skall inte klaga för jag har gjort något jag tycker är fruktansvärt kul och intressant. Så om vi tar en tid på veckans dagar så får vi se vad som skiljer dom åt.

Måndag
Måndag hela veckan lång. Nä måndagar är faktiskt inte så farliga som en tyckte förut, dom rullar liksom bara på. Visst att en kan ha ångest för att veckan precis har börjat och det är såå långt kvar till helg. Men denna måndag är verken tråkig eller rolig, den bara finns där och tar mig vidare i veckan. Jag kommer inte ens ihåg vad jag åt för middag denna dag.

Tisdag
Det här är dagen som oftast känns helt onödig. Tråktisdag!

Onsdag
Blev väckt av Bull 05:40 av att han tar i för kung och fosterland med att skrika. Jag kliver upp och ger honom mat, men icke. Han springer upp en våning och in på mitt kontor och drar igång med att skrika ännu mer. Jag springer upp efter och reagerar mer på att han krafsar bland mina kartonger, lyfter upp honom illa kvickt och springer ner en våning. Skall sätta honom på lådan och ser då att den behöver tömmas. Medans jag är i full gång med att tömma lådan springer han upp igen och drar igång med att skrika. Snabbt som tusan gör jag klart lådan och springer upp efter honom. Grabbar tag i honom och springer ner till lådan, sätter honom ner i den och jag kan verkligen se hur han andas ut och gör sina behov. Jäkla katt som fick för sig att uträtta sina behov inne på mitt kontor!!

Så Onsdagen började inte som alla andra dagar denna vecka, men nästan.

Torsdag
Första dagen i skolan! Oj vad läskigt och konstigt det kändes att åka till skolbänken efter jobbet. Men som jag längtat. Ska jag vara helt ärlig så vet jag faktiskt inte vad jag vill få ut av kursen. Har sedan så många år tillbaka använt mig av Photoshop men kanske har fastnat lite i den äldre versionen. Illustrator och Indesign vore inte helt fel att lära mig från grunden. Så ja det är väl egentligen grunderna jag är ute efter.

Fredag
Sambon är på AW med sitt företag och jag passar på att ta det lugnt hemma. Kanske ett glas rödvin och se på Fifty Shades Darker. Vet att den är rätt gammal nu men jag har liksom inte kommit för mig att se den. Tydligen känner jag mig själv inte så bra, ja eller lite kanske. Det blev filmen som planerat, men istället för sushi och rödvin som jag planerat blev det mackor och fanta. En riktig pang middag en fredag. Men jag vart så himla sugen på mozzarella, avokado och parma skinka och efter två sådana mackor vart jag mer törstig än sugen på rödvin så då öppnades det en burk fanta exotisk. Tar igen det imorgon istället!

Lördag
Strålande höstdag och jag planerar som en åsna. Denna dag tillbringade jag inne på mitt kontor. Det var dags att sortera papper, kartonger och plast i ett gäng olika sopsäckar. Passade även på att gå igenom “gamla” produkter som inte används av olika anledningar. Dessa produkter ( i dagsläget två pappkassar) skall jag ta med mig upp till stugan om två veckor när det är dags för den årliga tjejhelgen. Tänkte då att dom skulle få gå bananas på dom produkter som dom vill ha, resten vet jag inte riktigt vad jag skall göra. Kanske åker dom i väg till min mors arbetsplats. Även dom gamla och dementa vill vara lite fina ibland.

Söndag
Jag vaknade, inte så väldigt utvilad tyvärr. I går flyttade vi upp sovrummet till det riktiga sovrummet efter ha sovit i gillestugan sedan maj (pga värmen och ljuset). Dock hade min rygg och nacke vant sig till den gamla slitna sängen och gillade då inte en ny, modern och (här ville jag skriva organisk, fråga mig inte varför) ergonomisk. Men men ryggan vänjer sig snart. Idag är det dags för kyrkovalet. Har ni röstat?

Gick till affären för att skaffa lite ny rekvisita till nästa veckas fotograferingar. Kom dock hem utan allt som jag planerat att köpa, vart så otroligt besviken på mig själv att jag gick och la mig i badet i över en timme. Japp sedan mådde jag bättre men hade fortfarande inte sakerna jag behövde. Blir en sväng till affären imorgon igen, med en lapp att utgå ifrån.

Vad hittade ni på under veckan som var?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.