Recap of week 36

Recap of week 36

Förstår ni egentligen hur fort tiden går? Det känns som att jag la upp en Recap of week igår och nu är det dags för en ny. Sommaren försvann fortare än jag han blinka och nu är hösten här.

Ja höst är det allt nu. Vi går mellan halvkylig dag till regn och rusk. Men jag älskar ändå hösten, det är något mysigt över den. Fram med alla härliga plagg som värmer lite, naglar och smink går automatiskt till dom mörkare nyanserna. Ljus tänds på borden och för oss som har den lyxen så tänder vi även en brasa på kvällen och njuter av tillvaron.

Recap of week 36

Måndag
Jag har fått låna en råsaftcentrifug av mina föräldrar då dom aldrig använder den. Har varit sugen under en längre tid att köpa en men aldrig kommit för mig. Så idag tog jag mig iväg och handlade lite grönt och skulle nu testa maskinen för första gången. Är inte den som är den så självklart går jag all in på direkten. Premiärjuicen innehöll: äpple, spenat, broccoli, gurka och ingefära. Massa nyttigheter, tror jag. Har ni använt er av en råsaftcentrifug tidigare och sitter inne på en kanonrecept?

Tisdag
Dagen började med min juice från igår. Faktiskt otroligt god, smakade endast äpple. Men jag tror denna drog igång något som låg i kroppen. Någon timme efter att jag druckit upp började jag må väldigt konstigt. Fruktansvärd huvudvärk som strålande ner i nacke och skuldrorna, feberkänningar och vart så hängig. Gick hem efter jobbet, åt middag och sedan slängde jag i mig två tabletter och kröp ner under täcket. Svettades otroligt mycket under natten, vilket är konstigt då jag annars brukar vakna flera gånger per natt och frysa. Ja det var iallafall en riktig skit tisdag med andra ord.

Onsdag
Vaknar och mår så mycket bättre. Går till jobbet och levererar, som vanligt. Tar mig hem och släpper ut Bull på grönbete. Och sedan sätter jag mig framför datorn resten av kvällen. Lite för att förbereda mig inför morgondagen, måste plugga in hall skissen och sedan så jobbade jag någon timme. En helt vanlig onsdag utan några som helst undantag.

Recap of week 36

Torsdag
Äntligen dags för årets mässa! Idag tillbringades hela dagen i Kista på Hud & Kosmetika mässan. Till och från under mässans gång så hade jag sällskap av Amanda, Therese och May. Jag fick bla en ansiktsbehandling hos Mesoestetic som skulle dämpa min rodnad. Han träffa många härliga människor och företag. När klockan började närma sig 16 så kände jag att ögonen började gå i kors och jag fick verkligen inte in någon mer information, men är väldigt glad att jag stannade kvar under hela dagen och fick ta del av denna dag. Jag kommer mycket troligt att skriva mer om alla besöken i ett annat inlägg.

Fredag
Veckans favoritdag är här och på jobbet blev det födelsedagsfirande med tårta. Dagen kändes lite kortare då. Kvällen spenderades hemma med sambon över en höstgryta och Twin Peaks. Tror båda lyckades somna i soffan under andra avsnitten. Jag har en tendens att alltid somna under filmer eller liknade på fredagar. Måste helt enkel sysselsätta hela kroppen för att orka hålla mig vaken den dagen på veckan.

Lördag
Det var länge sedan detta skedde, men denna lördag gick jag runt i pyjamas fram till 15 och gjorde absolut ingenting. Så skönt med sådana dagar ibland och speciellt när det regnar ute. Kroppen behöver återhämtning och koppla bort alla måsten i bland. På kvällen var det dags för födelsedagsfirande så då fick jag minsann hoppa ur pyjamasen. I bland är det värt det.

Söndag
Dagen då jag tar igen allt jag inte hunnit göra under veckan. Det skall skrivas inlägg, fotas och framför allt gå igenom alla broschyrer och produkter från Hud & Kosmetika. Ska bli så kul att testa produkterna jag fick med mig hem. Återkommer självklart med inlägg om alla dom.

Vad hittade ni på under veckan som var?

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.