Recap of week 35

Recap of week 35

Måndag hela veckan, nä sån tur / otur har vi inte. Måndag är faktiskt inte så hemska som en tyckte förut, tror nästan att tisdagar är sämre nu. Att köra en recap får iallfall mig att fundera lite på vad jag hinner om dagarna och framförallt vad är det jag lägger ner onödig tid på.

Första måndagen i september och hösten är här nu. Det är inte längre 20 grader varmt och strålande sol. Är det nu vi städar undan sommarkläder och drar fram härliga och mysiga plädar, tänder ljus och bara njuter av mörkret innan den där så kallade vintern kommer? Det är lätt att tappa inspiration och motivation i början på hösten innan en lärt sig hantera dom kallare och mörkare dagarna. Men jag tycker faktiskt att hösten är den bästa tiden på året. Jag ser fram emot mysiga kvällar framför brasan, det snygga höstmodet och underbara grytor.

Måndag
Idag var dagen som jag tog mod till mig. Jag tog steget ut och ansökte om tjänstledigt. Ifall du missat så skrev jag om detta här. Dagen fortsatte i harmoni och ett leende på läpparna. Är så otroligt jäkla glad att jag äntligen fattade detta beslut!

Tisdag
En skum tisdag. Vaknade och visste inte riktigt vilket väder det var ute och hade väldigt svårt att bestämma mig för vad jag skulle klä mig i. Hela dagen fortsatte i ett otroligt växlande väder utan att bryta ut i regn. Energi blåste bort lite kan man säga. Tisdagar är jobbigare än måndagar. Är det tråktisdag en säger?

Onsdag
Det här var dagen som försvann. Jag har absolut ingen aning om vad jag gjorde detta dygn förutom att vara kattvakt åt svärföräldrarnas katter. Kanske slog jag på autopilot och bara flöt med. Rätt skönt ibland.

Torsdag
Magnus Carlsson på Mosebacke, vilken kväll! Under dagen var jag lite orolig över att vädret inte skulle vara på vår sida då det regnade från det att jag steg upp till lunch. Men väl på plats var det som att dimman hindrade det värsta regnet att falla och vi kunde avnjuta en otroligt trevlig kväll utan att bli blöta. Magnus Carlsson är en skön person som verkligen sjunger från hjärtat. Det är något speciellt med hans röst. Har du inte lyssnat på honom eller Weeping Willows rekommenderar jag dig att göra det. Innan själva konserten blev det den traditionella middagen på “Blå dörren” vid slussen.

Fredag
Tjejerna som jag åker till stugan med varje år träffades för en fördrink på Sjöcafét och sedan tog vi oss ut till Tyrol för att uppleva Mamma Mia. Säger redan från början att jag är inget Abba fan och byter gärna låt när Abba dyker upp. Men jag måste säga att jag hade otroligt trevligt. Sedan om det var sällskapet, lokalen, maten eller showen som gjorde det låter vi vara osagt. Som sagt häftigt hur dom gjort om hela Tyrol till en miljö så att det verkligen känns som en var i Grekland. Maten var det absolut inget fel på, något för sliskiga drinkar endast. Självklart hängde en på stämningen och gungade med i alla låter, men nä det är verkligen inte mitt tycke av musik. Gillar du Abba rekommenderar jag denna show gillar du inte Abba, ta med dig kompisgänget och gör en helkväll av det iallafall. Jag lovar att du kommer få sjukt kul vilket som.

Lördag
Väckt av Bull som var hungrig och kände sedan inte för att gå och lägga mig igen. Dagen spenderas med att storstäda hemma, något vi inte hunnit göra på så länge känns det som. Men vad skönt det är när allt är klart och en kan njuta av tillvaron igen. Dock skulle jag behöva starta operation städa kontoret, ser ut som kriget och jag kommer snart inte fram till mitt skrivbord. Men inte en lördag kanske.

Söndag
Inga planer. Eller jo där ljög jag. Medans jag fortfarande låg kvar i sängen planerade jag dagen med att städa kontoret, gå igenom garderoben och skriva en massa inlägg. Känner att jag ligger efter så oroligt med den sista biten. Har en hel del att berätta men tiden att sätta sig ner och få ihop text och bild försvinner iväg så lätt. Men så fort jag steg upp ur sängen och såg vilket väder det var så kände jag bara för att ligga kvar i sängen hela dagen och titta på film. Dock såg jag till att få upp motivationen till att iallafall påbörja städningen och förbereda lite inlägg.

Vad hittade ni på under veckan som var?

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.