Recap of week 34

Recap of week 34

Sommaren försvann otroligt fort och skall jag vara helt ärlig så känns det inte som att jag haft fyra veckors semester. Men vi drar igång hösten lite lätt, så i och med det startar jag även upp “Recape of week” igen.

Nu var det några veckor sedan jag körde en recap men kände att det var dags igen. Hösten är på intåg och kalendern fylls på med trevligheter. Så varför inte dela med mig lite av vad som hänt helt enkelt. Vi börjar med recap of week 34! Och när jag lyckas ta mig till en butik för att få en kamerasladd så kommer det även upp lite foton i dessa inlägg i framtiden.

Måndag
Sommarsemestern är nu helt slut och jag har gått tillbaka till arbetet. Det var otroligt tunga steg som bar kroppen mot arbetsplatsen. Skönt att jag endast behöver gå ca 400 meter.

Tisdag
Denna dag blev lite lång arbetsmässigt då jag direkt efter mitt vanliga jobb tog mig upp till Arlanda för att jobba vidare med något som är mycket roligare. Några timmar bakom kamera och skärm avslutade jag även denna dag.

Onsdag
Efter jobbet fortsatte jag att arbeta på gårdagens fotografering. Gå igenom alla bilder och se vilka en kan använda i framtiden. Mycket spännande! Troligen kommer jag berätta mer om detta för er när allt är klart och jag känner mig säker på saken.

Torsdag
Kickoff med arbetet ute på Runö gård i Åkersberga. Jag avvek efter själva konferensen och tog mig ut mot Liljeholmen för att spendera kvällen med Presskontakterna och Rituals. Denna kväll kommer upp i ett separat inlägg då jag har en hel del att berätta därifrån. Ayurveda skall ge min själ harmoni!

Fredag
Första fredagen efter semestern och sista fredagen på sommartid (arbetstid). Resten av fredagen spenderades med att packa inför helgen och bara ta det lugnt i soffan. Tog mig ikapp av både Game of Thrones, Twin Peaks och Suits. Livsfarligt det där med serier.

Lördag
Satte mig på tåget mot Västerås för att spendera ett dygn på Hotel Plaza. Med behandlingar hos Sky Spa Plaza och drinkar i lobbybaren kunde en inte bli mer än nöjd. Kan meddela att under kvällen var jag så öm i ryggen att jag inte ens kunde luta mig mot en stol. Men det är väl egentligen ett gott tecken, om ryggen är öm så har massagen gjort nytta på något sätt. Eller har jag fel?

Söndag
Började dagen med en härlig hotellfrukost för att under eftermiddagen ta mig tillbaka till Stockholm. Jag kommer att skriva mer om besöket i Västerås i ett separat inlägg under veckan. Skall berätta allt om hotellbesöket och spabehandlingarna.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.