Recap of week 22

Recap of week 22

| Sweed Lashes och Linda Hallberg har gjort ett samarbete | Så gulliga små sockerbomber som det bjöds på hos Bangerhead | Hittade äntligen mina hårda sugrör | Laddar redan nu med setlist för Adele om 24 dagar!!  | Men något skrämmer mig samtidigt, nya terrorhändelser i London |

Ny vecka igen och faktiskt en ny månad! Tänk att vi redan kommit in i juni och det är inte alls många dagar kvar till midsommar. Har ni gjort några planer redan för just midsommar? .

Vad har hänt under vecka 22:

I onsdags var jag hos Bangerhead för att träffa Sweed Lashes. Ett trevligt mingel med bubbel och en lektion om hur du applicerar och underhåller dina lösögonfransar. Det är nu dags för mig att börja använda just lösögonfransar!

Sambon flög till London under veckan och det gick hur bra som helst. Han är sjukt taggad att fortsätta flyga nu så vem vet, det kanske blir någon resa inplanerad redan under vår sommarsemester. Det är faktiskt det bästa som hänt under veckan då jag är så otroligt glad för hans skull. Detta är ett stort steg även för hans företag och för mig.

Jag har börjat se över vad som skall göras, shoppas och ätas i London i slutet på juni. Har även tagit ner setlist för resans konsert med Adele. Har ni några tips på vad jag inte får missa när det kommer till just shopping, mat, se eller göra? Att terrordåden fortsätter i UK gör mig lite ängslig inför resan dock.

Saker jag tänkt/er på:

Det har varit diskussioner under ett tag om vad en egentligen skall kategorisera sin blogg som. Jag är inte en renodlad beautyblogg, kan jag då kalla mig beautyblogger? Vill jag egentligen göra det överhuvudtaget är väl kanske den största frågan. Livsstilsbloggare har enligt min uppfattning fått ett dåligt rykte och kanske därför drar sig fler ifrån sig just den kategorin. Men vad är en livsstilsblogg egentligen? Är jag mer en “Feelgoodbloggare”?

Jag vill och kommer att fortsätta blogga om just beauty, men jag har så många andra ämnen som jag vill skall bli naturliga att läsa om här. Bl.a. mode, självkänsla och min vardag.

Tips / trix som jag vill dela med mig av:

  • Jag har hittat en blogg som ger mig inspiration och bättre självkänsla. The Curvy Fashionista är en sajt där du får tips och trix inom beauty och mode. Synd bara att den inte är svensk.
  • Har du problem att tyda alla emojisar som finns överallt nu? Elin / Teknifik har gjort en kanon bra guide över vad emojisarna egentligen betyder. Nu slipper du missförstå kompisen när du får en konstig emojis som inte alls passar in i ert samtal.
  • Skall du till Alanya i sommar? Missa då inte Adaras reseguide innan du åker. Grym guide över Alanya som jag önskade jag haft innan jag åkte för si så där 15år sedan.

Berätta om er vecka!!

You Might Also Like

One Comment

  1. ADARAS Blogazine

    Åh tack för länken söta du! Låter som att du haft en härlig vecka! 😀 Hoppas denna blir lika bra! Kan själv knappt fatta att det redan är juni!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.