Recap of week 21
Hälsa & Livet

Recap of week 21


| Vårt lilla äppelträd har äntligen börjat blomma | En spontan resa ner till Malmö och Köpenhamn över dagen | Testade äntligen High Kick Rosé av Fredrik Eklund, blandat tycke. | Lördag kväll fick vi även finbesök, boven som äter på våra thujor.  | Söndag firades det morsdag över hela Sverige, vi valde att göra detta digital, men tar igen det till veckan |

Förra veckan var kort, eller ja arbetsveckan var kort. Så skönt med långhelg även då sambon jobbade en dag längre. Men den dagen passade jag på att njuta ute på verandan. Det har blivit några sovstunder på verandan, så otroligt skön soffa! Vädret har varit helt underbart och jag har av någon anledning lyckats bränna delar av armarna. JO jag använt mig av spf hela tiden. Ni kanske får se mina axlar som nu är spökvita jämfört med resten av armarna, där körde jag spf 30 och funkar tydligen grymt bra.

Jippon under vecka 21:
Några speciella jippon har det faktiskt inte varit denna vecka. Nu satsar jag mer på att komma i kapp med att utvärdera alla produkter och foton jag redan har. Ibland är det som sagt skönt att ha sådana vecka, men inte för ofta då blir det långtråkigt.

Bäst under vecka 21:
Helt klart att vi var långlediga, men även fredagen. Då var det dags för flygträning med sambon. När han för ca 4 år sedan gick in i väggen och fick kraftig panikångest så slutade han flyga. Något som är lite svårt då han nu jobbar inom flygbranschen. Vi som lever omkring honom har valt att låta honom komma fram till själv när han vill ta steget ut och börja flyga igen. Det var mycket andra saker som han inte klarade av men jag tycker han varit otroligt duktig och kan nu utan problem följa med på konserter, middag osv. Men som sagt, i fredags tåg vi flyget ner till Malmö, ville börja på en rätt snäll sträcka. Därifrån tåg vi tåget över till Örestad (Köpenhamn), strosade runt någon timme för att sedan ta oss till Kastrup och flyga hem.

Vad händer den kommande veckan:
Skall  iväg på ett event under onsdag och få lära mig massa nytt. Kommer skriva mer om detta i slutet på veckan. Det blir till att fira morsdag på tisdag kanske och så måste jag se till att boka en ny tid hos frissan. Mitt hår börjar bli lite för mörkt igen.

Berätta om er vecka!!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.