Recap of week 20

Recap of week 20


| Vi hoppade över våren och gick direkt till sommarvärmen | Under helgen shoppade jag loungemöbler och väl på Bauhaus fick jag slåss med kartonger, varav en nagel gick av | Bull hittade direkt sin plats på altanen efter att dom nya möblerna kommit upp |

Nu har det gått två veckor sedan vi började med sommartid på jobbet och det gör så otroligt mycket att få gå hem en timme tidigare varje dag. Vädret har börjat gå över till vår och vi kan börja längta efter sommaren på riktigt. Jag har som skrev förra veckan bara tagit det lugnt under denna vecka, passat på att njuta riktigt ordentligt.

Jippon under vecka 20:
Inga jippon inbokade denna vecka. Detta skulle bli en vecka då jag ägnade min tid åt min lilla familj och hem. Det var faktiskt väldigt skönt att ta en paus från allt flängande även då det kändes lite tomt visa dagar.

Bäst under vecka 20:
Ja det måste helt klart vara att vi under helgen äntligen skaffade oss nya loungemöbler till min lilla oas. Jag fick den efterlängtade soffan som jag kan ligga raklång i. Kanske inte så väldigt svårt att hitta en sådan soffa då jag inte är speciellt lång. Men jag är grymt nöjd. Så under lördag och söndag fixade jag på verandan och är snart klar, det är några små detaljer kvar att ordna. Sedan kommer jag visa er här på bloggen hur det blev.

Sämst under vecka 20:
Denna vecka har faktiskt inte innehållit något speciellt som varit dåligt måste jag säga. För måste man sitta och fundera en lång stund på vad som skett så nä då är det inget märkbart. Kanske att PostNord inte levererar det jag vill i tid.

Det här ser jag fram emot den kommande veckan:
Denna vecka kommer bli kort jobbmässigt, vi är lediga torsdag – söndag. Så skönt! Tanken var att vi skulle fara upp till landet över helgen men då sambon måste jobba torsdag och fredag så kanske vi tar en liten flygträning efter det. Sambon skall ut och flyga snart och har inte gjort det sedan han gick in i väggen för ca 4 år sedan. Så jag tycker det skulle vara bra med lite träning innan det blir allvar. På så sätt får jag chansen att resa lite också. 🙂

Veckans funderingar, vettigt som ovettigt:
Varför någon lägger ett kuvert med pengar på vår farstubro. Det stod något skrivet på kuvertet men det är tyvärr inte helt läsbart. Tackar och tar emot, men kommer låta kuvertet ligga i hallen ett tag till för att se om någon hör av sig.

Det är sedan dags att börja med ny hudvårdsrutin, vet bara inte vilket märke jag skall välja denna gång. Och på tal om hudvård! Det är även dags för mig att köra lite brun utan sol på benen. Dom är så vita att dom dammar när jag tar av mig byxorna. Vad rekommenderar ni? Jag har några produkter av S:t Tropez att prova men jag är även lite sugen på Elemis*, Vita Liberata* eller ACO.

Berätta om er vecka!!

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.