Recap of week 19
Hälsa & Livet

Recap of week 19


| Under ESC Semi 1 fick jag otroligt tråkigt och började därför fylla håret med papiljotter | Snön återvände till Stockholm | På väg till jobbet stötte jag på en liten korre som satt och slängde kottar på förbipasserande personer | Bubbel som serverades under kvällen hos Kaffeknappen | Härliga nyheter från Murad | Efter lite bubbel tycker en det är otroligt kul att klämma in sig i en konstig och ovanlig dörr |

Vi har nu gått från en vecka då april inte verkade lämna oss riktigt än. Ena dagen snöade, regnade och haglade det för att dagen efter sken solen. Det är den här tiden på året som man längtar till att få ta fram ballerina, skippa tjocka strumpbyxor och kanske hänga in den där lite tjockare jackan. Men vågar man göra det riktigt än?

Jippon under vecka 19:
I tisdags skulle jag ha gått på en pr träff med Belle Dames men fick tyvärr ställa in den då jag bokat upp mig med optikern. (Nackdelen med att inte tillbringa dagarna närmare city så man hinner gå på flera saker under dygnets alla timmar). Under onsdagen han jag med att få en intressant visning av nya produkter från Murad på Miss Clara. Kommer att skriva ett separat inlägg om dessa produkter. Torsdagen fortsatte med en underbar kväll hos Kaffeknappen, där vart det skrattyoga och väldigt mycket bubbel.

Bäst under vecka 19:
Är helt klart att jag fick träffa min underbara vän Lotta i torsdags och skratta otroligt mycket. Vi han med bubbel, skratt och planering inför vår gemensamma Londonresa. Men även kvällen med Murad var väldigt intressant och ser fram emot att prova lite nytt.

Sämst under vecka 19:
Ja vad mer kan jag säga, snö i maj!! Jo så måste jag faktiskt lägga in en liten kommentar om ESC. Det var inte rätt låt som vann enligt mig. Det där var en låt som absolut inte kommer stanna kvar i mitt minne, inget jag kan sjunga med i när jag sitter i bilen, dansa till på krogen eller bara bli glad av. Nä jag höll på Moldavien, Belgien och Norge. Ja självklart höll jag på Sverige också.

Det här ser jag fram emot den kommande veckan:
Denna vecka ser jag fram emot att få ta det lugnt. Sambon ser fram emot att jag kommer tillbringa alla veckans kvällar hemma, något jag inte gjort på länge. Vi skall försöka få lite vårfint hemma och jag skall självklart se till att uppdatera med lite nytt här på bloggen.

Veckans funderingar, vettigt som ovettigt:
När skall Starbucks börja göra lite roligare varianter på kaffe här i Sverige? När man äntligen har ett café 5min från huset så vore det lite skoj att få ta del av dessa färgglada och intressant varianter som USA kör med. Och sedan är funderingen om man skall börja köra med lite brun utan sol, men vilken skall man välja? Hit me med era förslag!

Berätta om er vecka!!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.