Recap of Week 18

Recap of Week 18


| Bild lånad av Lil Vombat |

Ännu en vecka har passerat och vi har tagit oss längre in på maj. En månad då vi borde ha värme och sol. Jo det har vi faktiskt haft. Nästan hela förra veckan var himlen blå och solen visade sig på sin bästa sida. Jag själv låg nerbäddad och såg detta endast genom fönstret. Där av kommer veckans recap inte bli speciellt underhållande.

Bäst under vecka 18:
Måste vara lördag då jag tog mig ut och hade egentid i Täby Centrum. Inte den bästa shoppingdagen jag haft, men det var skönt att komma ut och få se lite folk efter så många dagar hemma. Sverige vann över Tyskland med 7-2 är inte fy skam det heller! Jag fick även hem två vinster under veckan. Vann borstar från EcoTools och en underbar flaska med Nailfood från Scratch of Sweden. Mer om detta kommer ni få se på bloggen inom kort.

Sämst under vecka 18:
Helt garanterat att jag legat hemma sjuk. Och när jag väl kommer på fötterna så blir vädret sämre.

Det här ser jag fram emot den kommande veckan:
På tisdag är det dags att utvärdera hur jag lyckats med linserna. Onsdag och torsdag blir det trevligheter med både Murad och tjejkväll med bubbel. Ser absolut fram emot detta.

Veckans planer:
Förutom trevligheterna ovan så skall jag försöka mig på att ta ett djupdyk i garderoben och flytta fram kläderna för vår och sommar.

Nytt under vecka 18:
Ja de skulle nog vara dessa hemska timjan tabletter Bronwell jag ätit för hostan. Trodde inte örter på så sätt skulle lindra så bra. Hade jag börjat med dom lite tidigare kanske jag sluppit en sönder hostad höger lunga.

Vad jag borde göra under veckan:
Det som fortfarande ligger kvar och tynger. Jag kommer verkligen aldrig iväg med sovsäckarna från mitt kontor. Hur svårt skall det vara?

Berätta om er vecka!!

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.