Recap of week 17

Recap of week 17


| Glossybox var en av sponsorerna på SBW och ställde ut med ett stort budskap | Valborg tillbringades på bortaplan med kära vänner | Det var äntligen dags att gå ljusare, dock blev denna gång väldigt orange så det fick åka i lite lila | SBW avslutade det hela med en modevisning i Birger Jarls passagen | Fick naglarna fixade av Scratch Nails  under SBW |

Det är officiellt vår nu! Första dagen på våren var helt underbar i går, om man pratar om väder. Jag ligger dock nedbäddad och mår som jag förtjänar kanske. Bloggen lever vidare och snart funderar jag på lite vår och sommarkänslor till temat här. Men fram till dess tar vi oss igenom förra veckan.

Bäst under vecka 17:
Ja det måste helt enkelt vara Stockholm Beauty Week. Underbara människor och en hel drös med intressanta företag. Och sedan kom jag äntligen iväg till frisören och fick fixa till mitt hemska hår. Att det inte blev som jag tänkt mig riktigt gör inte så mycket. Jag är inte den som är den, allt går att fixa till. Så nu är jag några nyanser ljusare och gulare, ja med en skvätt lila. Och sist men inte minst så kom jag äntligen iväg till mina kära vänner uppåt i landet.

Sämst under vecka 17:
Vet faktiskt inte med mig att det kan ha varit något dåligt under denna vecka. Kanske att jag började känna mig hängig och ont i halsen under torsdagen, orolig över att jag skulle bli sämre och inte kunna åka iväg under helgen men jag tog mig iväg. Nu spenderar jag min dag i sängen dock, tvär förkyld och hals ont. 🙁

Det här ser jag fram emot den kommande veckan:
Denna vecka kommer bli lugn för min del, skall framförallt bli frisk.

Veckans planer:
Det blir till att försöka komma i kapp med sådant jag undvikit eller inte hunnit med under dom senaste veckorna.

Nytt under vecka 17:
Hämtade ut och började använda linser. Känns otroligt ovant att bära linser igen efter så många år utan. Mina ögon såg ut som sju svåra år efter att jag fått i linserna för första gången. Tips, ha inte för långa naglar när du håller på med linser. Eller undvik att peta in naglarna i ögat iallafall.

Vad jag borde göra under veckan:
Mycket som vanligt, allt som inte blev gjort förra veckan eller veckan innan dess!  Borde även rensa bort alla vinter kläder och skor, eller vågar man inte det än?

Berätta om er vecka!!

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.