Hälsa & Livet

Recap of week 16


| Minnesväggen från terrorn i Stockholm | Skaffade mig äntligen ett nytt bord till badrummet och kunde njuta av ett skönt bad | Dags att förnya passet inför våren och sommarens resor | Var hos Synoptik för att prova ut linser för Smartson | Snälla sambon hjälper mig att lägga upp en kjol |

Ibland vet jag inte om jag skall skratta eller gråta, men dagarna bara springer iväg. Snart är det midsommar! Nä kanske inte, men ibland känns det faktiskt så. Vissa dagar händer det absolut ingenting och sedan händer allt på en och samma gång. Ja ibland känns det faktiskt så. Förra veckan var en vecka då det var otroligt lugnt några dagar och sedan vart det massa saker som dök upp oplanerat och självklart samtidigt.

Bäst under vecka 16:
Det lyxiga och underbara badet jag tog när vi kom hem i måndags. Med badolja från Lush, praliner från Bergslagspraliner och härlig soft musik i bakgrunden. Måste göra detta oftare.

Sämst under vecka 16:
Då vi for hem från landet i måndag så måste jag nog säga att det var det sämsta på veckan. Eller att jag kanske avslutade veckan med att ta en dag hemma från jobbet, av någon anledning så kom migränen smygandes på torsdagsnatten och höll sig kvar under fredagen. Mådde samtidigt väldigt illa och tappade lusten för det mesta som heter helg.

Det här ser jag fram emot den kommande veckan:
Å behöver jag ens säga det? Denna vecka är det nämligen Stockholm Beauty Week och jag har längtat ihjäl mig.

Veckans planer:
Det händer mycket under denna vecka. Först som sagt SBW som pågår i tre dagar. Idag (måndag) är det SBW som gäller för hela slanten, skall även iväg på ett spännande möte. Imorgon tisdag, efterlängtade besöket hos frisören. Vet dock inte riktigt vad jag skall hitta på. Onsdag är det åter igen SBW men efter jobbet då en måste tjäna lite pengar. Helgen kommer avslutas hos kära vänner!

Nytt under vecka 16:
Det var dags för att prova ut lite linser med Smartson. Min förhoppning var att slippa glasögonen, men vi får se hur det blir med den saken. Om några dagar kommer mina linser och då skall det utvärderas.

Vad jag borde göra under veckan:
Åka till tippen men allt skräp jag rensat ut från mitt kontor. Just nu står det två sopsäckar på kontoret och 3 i garaget. Visst låter det upphetsande!

Berätta om er vecka!!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.