Recap of week 15 – Påskveckan

Recap of week 15 - Påskveckan


| Härligt påskväder på promenad genom skogen | När man blev överraskad av snön efter ha suttit ute en timme tidigare i solen | Alltid lika härliga Bergslagspraliner | En söndag där pyjamas var på hela dagen utan dåligt samvete | Ett nytt badrumsbord som jag tänkt köpa på Mejk Lågprisvaruhus, men snön satte stopp för resan dit |

Ytterligare en kort vecka är framför oss och jag är tacksam för det. Hela påskhelgen har spenderats på landet mer eller mindre. Satt och fnulla lite på detta inlägg redan i stugan men kom på att jag har absolut inga foton alls på plattan eller i kameran som är givande nog att ha med i detta inlägg. Därför kommer nu detta inte upp förts idag (tisdag), men jag tror ni överlever.

Bäst under vecka 15:
Att få komma upp till stugan. Jag trivs otroligt bra där och njuter av varje dag. Besöket hos Bäcktorp och Bergslags praliner var självklart en höjdpunkt också. Det är sådan skillnad att äta kött från en lokal gård. Jag som inte äter entrecote älskade köttet vi fick med oss från gården. Pralinerna är magiska och varje tugga är gudomlig.

Sämst under vecka 15:
Att behöva stiga upp och gå till jobbet på måndag och tisdag. Ja de låter kanske som ett lyxproblem men det har faktiskt varit det sämsta under veckan. Så jag har väl egentligen inte haft så tråkig vecka. Annars var det nog att vi blev av med både vatten och el om vart annat i stugan och att vi var tvungna att fara hem igår. Men sånt överlever man.

Det här ser jag fram emot den kommande veckan:
Det är något kortare vecka då vi är lediga en dag. Men egentligen har jag inget som jag ser fram emot, att det blir fredag idag kanske? Skall börja testa lite nya produkter till bloggen.

Veckans planer:
Denna vecka skall jag fixa nytt pass så jag kommer iväg till London. Det är även dags att se över synen. Med Smartson skall jag prova ut lite linser och se om jag kan skippa glasögonen i framtiden. Annars händer inte så speciellt mycket som jag kan berätta om här i bloggen, tyvärr. Deklarera kanske? Det är inte bara att skriva under längre tyvärr.

Nytt under vecka 15:
Ja det var inte mycket som hände faktiskt. Vintern kom tillbaka till stugan. Vi han med ett dygn med riktigt vårväder innan snön la sig vit över hela skogen. Jag åt entrecote för första gången på flera år och tyckte om det. Vi köpte upp oss på olika köttbitar hos Bäcktorp Gård och det var nog tur de för sedan kom vi inte ut något mer med bilen under påsken.

Vad jag borde göra under veckan:
Som jag skrev förra veckan, jag borde verkligen fortsätta med min vårstädning.

Så med andra ord, under påsken har det inte hänt så väldigt mycket för min del men nu är vi tillbaka till vardagen igen. Berätta om er vecka!!

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.