Recap of week 14
Hälsa & Livet

Recap of week 14


| Vårskorna åkte äntligen fram | Isadora bjöd på underbara små cakepops och cupcakes under pressvisning | Förälskade mig i smycken från CU Jewellery | Min stora vårstädning tog fart | Terror i Stockholm | Bull är ute på äventyr i solen |

Dagarna springer verkligen iväg, det spelar ingen roll om man har roligt eller tråkigt just nu känns det som. Men idag är det dags för Recap of week 14.

Som jag berättade förra veckan så hittade jag ett roligt inlägg hos Alexandra FashionInk.se och kände att detta är precis vad jag vill göra på bloggen. Så nu tänkte jag försöka se till att detta blir ett stående inlägg hos mig varje vecka.

Bäst under vecka 14:

Det var pressveckan och jag han med tre olika besök, snabba men trevliga sådana. Det kom en hel del nya produkter som jag verkligen ser fram emot att visa er, några kommer upp redan denna vecka. Under pressveckan han jag även träffa May en kortis som följde med mig på två av pressvisningarna. Jag upptäckte ett nytt (för mig) smyckesmärke, CU Jewellery. Föll pladask för dom två örhängen ni ser på fotot ovan, men det fanns så många smycken jag skulle vilja ha där ifrån.

Sämst under vecka 14:

Vad som hände i Stockholm i fredags har nog inte undgått någon. Och jag tror faktiskt inte att det kunde hända något sämre under den veckan. Så alla mina problem blev otroligt små och är inte relevanta under denna rubrik längre. Det är helt enkelt fruktansvärt vad som hände, men turen att det inte blev större. Mina tankar går till alla sörjande! Det låter hemskt att säga det, men det var faktiskt bara en tidsfråga innan Sverige skulle bli drabbade. Jag tänker inte skylla på politiken för detta är inte en politisk blogg överhuvudtaget.

Det här ser jag fram emot den kommande veckan:

Påsklov! Ja eller kanske inte påsklov, men påskledigt iallafall. Åker upp till landet och skall njuta av varje minut där. Bloggen kommer vara med mig under hela veckan, tror jag. Jag kommer att ta med mig lite nya produkter att utvärdera under tiden så jag har nya fräscha blogginlägg efter påsk. Håller även på att jobba på ett längre inlägg om Reserol som kommer upp efter påsk. Blev så fascinerad av denna produkt att jag var tvungen att läsa på ordentligt.

Veckans planer:

Måndag till Onsdag blir till att planera och packa inför resan till stugan. Torsdag till Måndag skall jag gå runt i mjykisar, dricka rödvin och sitta framför en härlig brasa. Nä inte riktigt faktiskt. Vi skall hugga träd och röja i skogen. Men det kommer bli en del slappa, elda, dricka röd vin och bara njuta av lugnet och friheten där ute i skogen.

Nytt under vecka:

Vad har egentligen varit nytt? Pressvisningarna kanske, Isadora Chrome Nails på mina naglar som ni kunde läsa om tidigare idag. Bull har faktiskt varit rätt lugnt på sångfronten för första gången på väldigt många veckor. Jippi! Det innebär att jag får sova lite bättre om nätterna.

Vad jag borde göra under veckan:

Forsätta min stora vårstädning! Påbörjade den under helgen men känner att det kommer liksom aldrig bli klart hur städat det än blir.

Berätta om er vecka!!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.