Recap of week 13

Recap week 13

Timmarna och dagarna springer ifrån oss och ibland glömmer vi helt enkelt vad vi gjort. Eller ännu värre vad vi skall göra. Så med recap of week 13 ser vi tillbaka på vad jag hittade på under förra veckan.

Jag hittade ett roligt inlägg hos Alexandra FashionInk.se och kände att detta är precis vad jag vill göra på bloggen. Har gjort om lite så den passar mig, men jag gillade verkligen konceptet. Och självklart hoppas jag att ni kommer göra detsamma. Tänkte att jag skulle försöka ha denna återkommande varje vecka under någon dag. Ett perfekt sätt att blicka tillbaka lite och på samma sätt berätta för er vad som hänt.

Bäst under vecka 13:

Veckoslutet helt klart! Visst jag älskar fredagar, men denna vecka var lite speciell. I fredags morse checkade jag in på Grand Hotell Saltsjöbaden för att vara med på #Ticse under två dagar. Helt underbar grupp människor som samlats under ett och samma tak för att lära sig massa nyttigheter. Direkt efter detta konvent åkte jag till Globen med sambon för att se Weeping Willows. Underbar helg med andra ord! Jo jag fick äntligen upp en ordentlig spegel i hallen så jag kan se hela min outfit utan att hoppa upp och ner bland trappstegen.

Sämst under vecka 13:

Varje morgon när jag vaknar och har två tennisbollar till ögon. Vet inte vad det är, pollen har jag mer eller mindre uteslutit då inga allergitabletter verkar fungera. Men som sagt, varje morgon när jag vaknar är ögonen som tennisbollar och sedan så går jag kontant runt och gråter ser det ut som. 🙁 Sedan hade jag faktiskt ett helsike när jag skulle försöka plåta inför HappySweed inlägget. Stormen ville inte ge med sig och jag höll på att blåsa bort vissa stunder med paraplyet. I-landsproblem egentligen.

Det här ser jag fram emot den kommande veckan:

Det är fler event på gång under denna vecka och jag ser fram emot en solig och lugn helg. Ja och självklart lite mer vårkänslor!

Veckans planer:

Det är jobb som vanligt för mig denna vecka, men några korta avbrott. Som jag skrev ovan är det några event som jag verkligen ser fram emot. Skall träffa May i veckan, det var ett tag sen sist. Sedan skall jag faktiskt sätta mig ner och gå igenom bloggen och göra om lite här.

Nytt under vecka:

Då jag känt mig otroligt grå och hängig under den senaste tiden har jag nu börjat äta Forte Pharma Solar Expert. Nu hoppas jag på lite sol inifrån så jag blir glad igen.

Vad jag borde göra under veckan:

Städa mitt kontor! Det ser verkligen ut som kriget jag har nu börjat glömma vad jag har här inne. Att jag hittar fram till datorn är faktiskt ett under. Sambon kallar mitt kontor för The junkyard. May kommer du och hjälper mig igen?

You Might Also Like

One Comment

  1. Bella

    Sådana här sammanfattningar är så roliga att läsa! Och helgen låter så bra, kramis.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.