Recap semester
Hälsa & Livet

Recap of my week tar semester

Midsommar är över och nu går vi mot mörkare tider, visst låter det deprimerande! Men så illa är det inte, även om det nu blir lite mörkare på kvällarna så har vi faktiskt hela sommaren kvar känns det som. Om tre veckor går jag på semester och då kommer solen. *håller tummarna* Men då det går mot semestertider och vi lägger dom flesta måsten på hyllan så tänkte jag göra ett litet uppehåll på dessa inlägg. För skulle det hända något kul så får ni höra om det iallafall. Vanliga inlägg kommer att första komma under sommaren med förutsättning att jag har något intressant att berätta för er.

Vad har hänt under vecka 25:

Här har vi en vecka som haft en röd tråd, planering och städning. Vi midsommarfirandet varit hemma hos oss detta år så vill jag ha det fint i huset. Så städning, shopping, bygga tält och plocka runt är det jag gjort. Även under min lediga födelsedag så var planen att fixa hemma. Dock spenderades min födelsedag med mer eller mindre migrän hela dagen. Med andra ord har det inte hänt så himla mycket denna vecka som är värt att ta er tid på.

Vad händer nu under vecka 26:

Denna vecka händer det desto mera. Måndag till Onsdag skall det tvättas, packas, växlas pengar, planera shopping och köra övernattning. På torsdag morgon tar jag och Lotta flyget till London! Mer om den resan kommer ni säkert höra om här på bloggen i veckan, eller på Instagram. Är så sjukt peppad att åka

Berätta om er vecka eller om vad ni skall hitta på nu i sommar!!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Maria 26 juni 2017 at 09:42

  Så sugen på en liten weekendresa till London men det får vänta. Förra och förrförra veckan har det varit labb för vattkoppor men jag kan inte klaga för har haft tid att ta fram symaskinen och sytt en hel del bland annat. Börjar med vabb idag med men hoppas på jobb imorgon, bara två denna och nästa kvar innan semestern. Då blir det lata dagar med lite båtåkande, tältning och Liseberg bland annat.

  • Reply Annica 26 juni 2017 at 16:50

   Nä vabb är aldrig roligt, men att du fick tid att sy låter riktigt trevligt. Vad syr du för något?
   Det låter som ni kommer få en riktigt trevlig semester med båt, tält och Liseberg. Tycker det låter precis så som en svensk semester borde vara. Håller tummarna för er att vädret är på er sida!

 • Reply Madeleine Jonasson 26 juni 2017 at 18:27

  Jag ska gå på bio för första gången på 12 år, senast jag var på bio så såg jag Kogänget. Det ska bli så spännande, jag är så glad att jag har fått bättre kontroll på ångesten så jag kan göra såna grejer 🙂

  • Reply Annica 26 juni 2017 at 19:07

   Vad glad jag blir över att du kommit så långt. Det är ett stort steg att gå på bio när en lever med ångest, du kommer fixa det så bra! Hoppas filmen kommer göra dig nöjd.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.